Българските граждани трябва да знаят, че тепърва ще има увеличение

...
Българските граждани трябва да знаят, че тепърва ще има увеличение
Коментари Харесай

Бивш шеф на Булгаргаз ни плаши за цената на газа

„ Българските жители би трябвало да знаят, че занапред ще има нарастване на цената на природния газ, тъй като газът, купуван от медиаторите, сега е складиран в Чирен. Той е на доста висока цена. И занапред „ Булгаргаз “ ще би трябвало да го изпомпва, с цел да го доставя, т.е. би трябвало да го продава. Предполагам, че цената е към 250 лева на мегаватчас. “ Това заяви пред бТВ претендентът за министър на енергетиката в проектокабинета „ Габровски “ и някогашен началник на „ Булгаргаз “ Николай Павлов.

Той добави, че сега се приказва за огромно предложение.
-->
„ Вчера „ Булгаргаз “, доколкото разбрах, е оповестил цена от 204 лева Вие си представете това ще върви нагоре по 40%. Едва ли бъркат. Това са простите сметки. А в този момент даже го взимаха от медиатори, в случай че не взимаха от медиатори, цената на газа най-вероятно щеше с по 175 лева, нямаше да е 204 “, изясни Павлов.

Той разяснява и проектокабинета „ Габровски “, като съобщи, че номинираният за министър председател не го познава персонално и че неговата кандидатура не е била казусът да не се поддържа проектоправителството. „ Той ме предложения на диалог и сподели, че е чувал единствено положителни думи за мен “, съобщи Павлов.

По думите му евентуално се задават нови избори.

" Разочарован съм от това, че не беше подсилен човек като професор Габровски. Партийният интерес надви над публичния. И в действителност разделянето в Народното събрание е доста фрапиращо. Не виждам по какъв начин ще се излезе от тази обстановка. Всички харесаха проф. Габровски и най-после всички отхвърлиха неговата кандидатура “, сподели още Павлов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР