Българските граждани гласуват днес за Народно събрание за пети път

...
Българските граждани гласуват днес за Народно събрание за пети път
Коментари Харесай

Белгийски медии откриха причина за разделението в България

Българските жители гласоподават през днешния ден за Народно заседание за пети път в последните две години и това е връх в Европейския съюз, пишат през днешния ден белгийски медии, представени от Българска телеграфна агенция. Страната е " разграничена от войната в Украйна ", се отбелязва в публикация на организация Белга.

От рухването от власт на някогашния министър председател Бойко Борисов, прекарал десетилетие отпред на държавното управление, партиите не съумяват да се спогодят за сформиране на коалиция, а служебните държавни управления се сменят едно след друго. Този срив се дължи и на войната в Украйна поради това, че обществото е исторически и културно обвързвано с Москва, което разделя мненията за помощта, обезпечавана на Киев, се показва в материала.
-->
Днес конфликтът е сред две огромни сили - партията ГЕРБ на Борисов и прозападните реформатори, водени от бизнесмена Кирил Петков, се добавя в текста. Отбелязват се плануваното тъждество на силите в навечерието на изборите и предстоящите компликации още веднъж за сформиране на трайна коалиция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР