Български спортен тотализатор все по-активно се включва в подпомагането на

...
Български спортен тотализатор все по-активно се включва в подпомагането на
Коментари Харесай

56 късметлии ще полетят над София с балон от Спорт тото

Български състезателен тотализатор все по-активно се включва в подпомагането на българската просвета. Спорт тото е един от участниците и спонсори на летния фестивал Sofiа Summer Fest. В продължение на един месец жителите и гостите на столицата ще могат да се насладят на извънредно разнообразна културна стратегия. За всички присъстващи, тотализаторът е подготвил и доста занимателни игри, надпревари и атракции, които да обзет ползите на всички възрасти. На 6-ти септември всеки искащ може да се включи в надпреварата по футболен дартс, пукотевица с лък, съревнование с чували и още атрактивни и предизвикателни игри. Любителите на джаги ще могат да премерят сили на 12-ти и 13-ти септември. На 19-ти и 20-ти септември, ще има надпревари по баскетбол и доста фамилни игри, а на 26-ти и 27-ми септември е готова проява на спортни федерации и клубове.

В интервала от 5.09 до 27.09 общо 56 участници ще преборят земното притегляне, като полетят в небето на София с балон, а Спорт тото ще подари на всеки селфи стик, с който да запазят събитието за фамилния фото списък. Ще има и доста дарове, измежду които тениски на тотализатора, топки, слънчеви очила и доста положително въодушевление.

Мястото на събитието е Южен парк зад музея „ Земята и хората “. Подробности за това по какъв начин да се включите ще научите на страницата на Български състезателен тотализатор във фейсбук. С това приятните изненади от тотализатора не свършват. В неделния тираж 10 късметлии, ще завоюват спомагателни облаги по 500 лв. от играта „ 5 от 35 “. Класиката на джакпотите още веднъж е на линия с облаги до 2 600 000 лв. от играта „ 6 от 49 “.

До 3 000 000 лв. могат да сграбчен тези, които харесват комбинациите от зодии и цифри в играта „ 5 от 50 – Зодиак “ и до 1 130 000 лв. за шест познати цифри в играта „ 6 от 42 “. Бонус облагите без спомагателен
залог са до 200 000 лв. във „ Втори тото късмет 5 от 35 “, до 120 000 лв. във „ Втори тото късмет на 6 от 49 “ и до 35 000 лв. във „ Втори тото късмет на 6 от 42 “. Всеки, който изиска, може да се включи в игрите на тотото. Статистиката демонстрира, че във всеки тираж печелят приблизително по 50 000 участници.

Залози за 72-рия можете да вършиме до 18:00 часа в неделя онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР