Български служители извършват цялостната поддръжка в платформата на немски език

...
Български служители извършват цялостната поддръжка в платформата на немски език
Коментари Харесай

eBay създаде 100 работни места в България

Български чиновници правят цялостната поддръжка в платформата на немски език - eBay.deРабота от у дома е моделът, който компанията е възприела от самото началоНякои от наетите чиновници на Сайтел, които поддържат eBay, са прекарали доста време в Германия и са се завърнали в България с отлични езикови умения
Търговската платформа eBay ангажира международния водач за аутсорсинг на потребителско обслужване Сайтел за даване на техническа поддръжка от българския център на компанията. За първи път eBay взема решение да ангажира огромен оператор на услуги в областта на обслужване на клиенти в България и с помощта на това Сайтел е основала 100 нови работни места в страната ни.

Всеки телеагент на Сайтел минава професионално образование от най-малко 160 часа. Българите, които работят за Сайтел в поддръжката на eBay, обслужват немския пазар, заради което владеенето на немски език и компютърната просветеност са наложителни. Условията за развиване в сервизния център на Сайтел са равни за мъжете и дамите, съгласно политиката на компанията, която не постанова и възрастови ограничавания. Служителите поддържат здравословен баланс сред професионалния и персоналния си живот, защото не се постанова да поемат нощни смени. Ръководството на компанията е със седалище във Варна, само че телеагентите са ситуирани в разнообразни градове в цялата страна и се възползват от преимуществата на работата в домашна среда.

„ Изключително сме удовлетворени, че eBay е наш сътрудник. В Сайтел имаме вяра, че най-хубавото потребителско преживяване се основава на това по какъв начин чиновниците ни се усещат в компанията и с каква настройка идват на работа. Това е и повода да сме толкоз фокусирани върху хората, които назначаваме, и развиването им в границите на компанията. Едно от най-големите преимущества на Сайтел България е, че привличаме и развиваме необикновено квалифицирана и високообразована работна мощ. Местният ни екип от експерти към този момент е посочил страхотни резултати, обработвайки приблизително 35-40 запитвания дневно и получавайки позитивни мнения от немските търговци на eBay. Освен това, защото компанията ползва модела на работа у дома, бяхме спокойни и сигурни, че екипът ни за поддръжка на eBay ще е в сигурност по време на пандемията. Очакваме с неспокойствие по-нататъшното разширение на екипа ”, разяснява Георги Узунов, общоприет управител на Сайтел за България.

„ В eBay се стремим да прибавяме стойност за пазарите, на които оперираме. Като се има поради, че България е измежду нашите предпочитани пазари, изборът на Сайтел за наш сътрудник ни свързва още по-силно с това прелестно място и съм сигурен, че ще помогне на локалната общественост, защото за доста хора е значимо да работят там, където живеят ”, споделя Иля Кретов, общоприет управител на Глобални пазари с висок капацитет за развиване на eBay.

Миналата година 50 български дребни и междинни предприятия от пловдивски район минаха едномесечно образование проведено от eBay, с цел да им помогне да усилят продажбите си в чужбина, като се възползват от опциите на интернационалната комерсиална платформа. Още преди края на образованието фирмите съумяха да основат свои лични електронни магазини в eBay, а някои реализираха и първите си продажби.

" България има огромен капацитет за напредък на износа. Най-лесният метод той да се осъществя е да се правят продажби онлайн. Ето за какво сме поели ангажимент да предоставяме разнообразни благоприятни условия на съществуващите български продавачи, както и на нови компании, които биха желали да се причислят към нас. В момента е дейна програмата ни за поддръжка на дребни и междинни производители от България “ ”, чиято съществена цел е да даде потребни благоприятни условия за повече български продавачи, в това число на такива които нямат никакъв опит в онлайн продажбите. eBay обезпечава елементарен достъп на дребните и междинни бизнеси до интернационалната публика от над 180 милиона евентуални клиенти на 200 пазара, която разрешава на българските бизнесмени освен да запазят източника си на доходи, само че и да развиват бизнеса си даже в изискванията на рецесия “, прибавя Иля Кретов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР