Български шофьори са шокирани от минамалната сакнция, с която се

...
Български шофьори са шокирани от минамалната сакнция, с която се
Коментари Харесай

Само глобихте румънеца за блъсната патрулка, а ние щяхме да лежим! Защо?

Български водачи са шокирани от минамалната глоба, с която се размина румънският камионджия, блъскал съзнателно патрулка.

Както е известно, през вчерашния ден сутринта на " Дунав мост ", 29-годишният лидер на тир се е намирал на опашката на изчакващите да преминат пункта товарни МПС. Въпреки че напредването през пункта било краткотрайно прекратено, лидерът решил да потегли демонстративно, като подхванал прекосяване в лява лента, форсирал мотора и се придвижил напред, където блъснал полицейски автомобил с намиращите се в него чиновници, с цел да му препречат пътя да тръгне.

Той изблъскал патрулка с няколко метра. Впоследствие е арестуван и му е наложена санкция от 400 лв. за осъществена непристойна демонстрация към органите на реда.

В обществените мрежи необятно се дискутира, че в случай че български тираджии извърши същото минимум ще бъде арестуван в ареста и ще е необходим юрист му необходим юрист.

" Ако блъснем патрулка в Румъния, дали ще се разминем единствено с санкция.Много ме съмнява.Със сигурност ще ни би трябвало юрист. Тука си вършат квото желаят щото няма ефикасни санкции. ", написа Н. Стойкова.

" В Румъния на приятел му взеха книжката за 3 месеца и 1000 лв. санкция за непускане на пешеходец на пътека, а тук блъскаш патрулен автомобил и 400 лева санкция. Ни полиция, ни съдилища...нищо не става от тази страна. Пълна недъгавост и неуспех във всички аспекти ", прибавя Явор Загорски.

" Да стартираме и ние да блъскаме патрулки за 400лв.На дали някъде другаде ще бъдат толкоз толеранти към такива хулигани. ", регистрира Цветан Цоков.

Междувремнно наш камионджия пък бе сниман непосредствено да пита служителите на реда за какво не се стопират и глобяват задграничните водачи, а единствено българските.

Вижте фрагментите:



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР