Български пътен полицай е заснет да удря шамар на турски

...
Български пътен полицай е заснет да удря шамар на турски
Коментари Харесай

Дай за супа и кафе. Как български катаджии бият за рушвети

Български пътен служител на реда е сниман да удря пестник на турски водач край София. Кадрите са уловени видеорегистратора на камиона. Случката провокира отзив в турските медии, защото водачът твърди, че получил пестник, откакто отказал да даде рушвет на служителите на реда.

Пред Нова телевизия лидерът на камиона Мухсин Казан съобщи, че униформеният му е изискал пари за кафе и чорба.

„ Бях на към 15 км от София – към Ихтиман. Пред мен се движеха три български тира. В единия май имаше щета, другите два потеглиха да го изпреварват, а аз потеглих след тях. Полицейската кола ме последва и след към две минути ме накара да отбия камиона. Полицията ми сподели първо, че съм изпреварил погрешно и че имам санкция. Казах, че и българските камиони са изпреварили, само че служителят на реда изясни, че не ги е видял. След това прибавиха: „ Няма да има наказване, дай за чорба и кафе. Залитнах в този миг. Полицаят ме хвана за яката и сподели: „ Шофьорска брошура! “. Минахме в профил на камиона, където камерата не снимаше. Каза, че няма да имам проблеми, в случай че му дам 20 евро. Аз отвърнах, че пари не давам, тъй като пристигам от Германия”, споделя турският водач.

Срамно леке и грозно събитие. Така избрани случилото се на Автомагистрала „ Тракия” автоекспертът от Асоциация за подготовка на автомобилистите в България Красимир Георгиев. По думите му това действие от страна на българския служител на реда би трябвало да бъде строго глобено. „ Българските служители на реда се държат като едни униформени мутри на пътя”, счита Георгиев.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР