Българската звезда в световния тенис - Григор Димитров, с право

...
Българската звезда в световния тенис - Григор Димитров, с право
Коментари Харесай

Григор: Бях наясно какво да правя, срещу Алкарас трябва да играеш по най-добрия начин

Българската звезда в международния тенис - Григор Димитров, с право беше благополучен след над международния №2 Карлос Алкарас, с помощта на която се класира за 1/2-финалите в шампионата от сериите Мастърс 1000 в Маями. Това бе втори следващ триумф за българина против испанеца в пет срещи досега посред им.

„ Да, като цяло, да спечелиш против него, би трябвало да играеш по най-хубавия метод. Влязох фокусиран в мача, бях наясно какво да върша. Простотата от време на време е основна, само че е мъчно да успееш да я постигнеш. Успях да разгадавам играта повече от предходния път. Наистина доста положително равнище от мен и се веселя, че завоювах в два сета “, съобщи Григор Димитров след успеха си над лидера в схемата на шампионата.

„ Използвах всеки един късмет, който имах, това беше методът. Всеки сервис който имах, нападнах, пробвах да го слага в доста сложни позиции. Трябваше да продължа да бъда нападателен и да излизам на мрежата, да го движа, да не му давам да удря топката, тъй като когато той удари топката по метода, по който може, нещата стават страшни “, изясни българинът за метода си към мача.

" I'm just happy I finished in straight sets for once. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР