Българската социалистическа партия е включена от НАП в публичния списък

...
Българската социалистическа партия е включена от НАП в публичния списък
Коментари Харесай

Кошмар за БСП! Удар от НАП – включи партията в черния списък на големите длъжници на данъци

Българската социалистическа партия е включена от Национална агенция за приходите в обществения лист на огромните данъчни длъжници.
Водената от Корнелия Нинова партия дължи на хазната 62 546 лева и е вписана измежду огромните длъжници на 7 май, излиза наяве от информация на уеб страницата на приходната организация.
В листата на длъжниците попадат още 8 политически партии. Те са били добавени в черния лист още през март.
Най-много на хазната дължи партия „ Атака “ на Волен Сидеров – 316 114. На второ място е задължението от 96 917 лева на „ Партия на българските дами “. Тя бе мандатоносител през 2001 година за идването на власт на Симеон Сакскобургготски, само че по-късно изчезна от политическия живот.
„ Новото време “, които също бяха основани от отцепници от Национална движение „Симеон Втори" пък дължи на Национална агенция за приходите 26 571 лева
78 449 лева са отговорностите на партия „ Българска социалдемокрация “, а РЗС не е платила на Национална агенция за приходите 42 645 лева Български земеделски народен съюз също е измежду длъжниците с 28 813 лева А 10 524 лева са отговорностите на партия „ Хората от народа “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР