Българската социалистическа партия (БСП) няма да подкрепи правителство с мандат

...
Българската социалистическа партия (БСП) няма да подкрепи правителство с мандат
Коментари Харесай

Нинова подпука Промяната. Какво отмъкнали от БСП

Българската социалистическа партия (БСП) няма да поддържа държавно управление с мандат на ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ". Те да си създадат държавно управление, първа мощ са, те смъкнаха предходния кабинет, съобщи в изявление за бТВ водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Кирил Добрев водеше вътрешна съпротива те не желаят смяна, желаят реванш, сподели още Нинова ден след пленума на социалистите, на който не бяха позволени петима членове на партията измежду които Кирил Добрев и Калоян Паргов.
-->
В акцията " Продължаваме промяната " взеха някои от нашите обществени послания. Онзи ден виждам в програмата им за Народното събрание неща, за които се убеждавахме в продължение на месеци, когато бяхме дружно в ръководството, сподели Нинова.

Тя даде образец с настояването за таван на цените през април. Месеци ни лиши да ги убеждаваме, че е рационално. Едва в този момент, откакто половин Европа мина на таван на цените, виждам написано в тяхната стратегия. Да има две цени - енергийна беднотия едната. Безплатни учебници. Общо взето е преписана програмата на Българска социалистическа партия, припознали са причини за свои, може този път да съумеят, сподели Нинова.

Тя е изрично срещу изпращане на военна помощ за Украйна. За нея това значи, че страната ни се въвлича във войната. Тя съобщи, че единствено наличието на Българска социалистическа партия в ръководството на Кирил Петков е предотвратило износа на българско оръжие за Украйна.

Като комплицирани разказа тя връзките на Българска социалистическа партия с президента Румен Радев. Ние сме изрично срещу решението на президента за събиране на предложения за още 10 изтребителя " Грипен ", срещу решението от втора ескадрила от 8 самолета F-16, добави Корнелия Нинова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР