Българската сапунена актриса Гюлсим Али прави фурор в Азия. Русенката,

...
Българската сапунена актриса Гюлсим Али прави фурор в Азия. Русенката,
Коментари Харесай

Бг сапунена актриса направи ФУРОР в Азия

Българската сапунена актриса Гюлсим Али прави възторг в Азия. Русенката, която е на върха на актьорската си кариера в Турция и събира милиони фенове на сериалите пред дребния екран, краткотрайно смени професионалното си занятие. Гюлсим се трансформира от актриса в рекламно лице на световноизвестна марка за обичайни женски облекла. Актрисата снима зашеметяващи фрагменти в Пакистан и Турция, на които е пременена със сари (традиционна рокля, която се носи в Индия, Бангладеш, Непал, Шри Ланка и района).

„ От дълго време желаех да споделя какъв брой доста се развълнувах от този план. В резултат на нашето съдействие с Пакистан аз съм тук като рекламно лице. Хареса ми опцията да се срещна и да работя с един от най-ценните артисти в Пакистан в този специфичен план, за мен беше чест да работя с вас. Време е да бъдете по едно и също време мощни, красиви и стилни ", съобщи прочувствено Гюлсим , която дава обещание един ден още веднъж да се върне в азиатската страна.

Русенката добавя, че е извънредно горда и щастлива, че получава покана за присъединяване. Али прибавя още, че по време на фотосите основава доста нови другарства, които ще останат вечно в нейното сърце. Актрисата става все по-разпознаваема в Пакистан, защото там сега се излъчва сериал с нейно присъединяване.

Нашенката е част от историческата трагична поредност „ Ертугруп “, разказваща за османски бей, живял през ХIII век. B лентата Гюлсим играе Аслихан Хатун - най-младата щерка на Чандър бей.

25-годишната зеленоока госпожица играе в сериала „ Планината на сърцата ", който сега е номер 1 в класацията по гледаемост в южната ни съседка. Именно тази продукция й носи международна популярност и милиони почитатели в обществените мрежи.

Родена е на 18 февруари 1995 година в фамилията на български турци, които живеят в дунавската ни столица. „ Липсват ми приятелите в България “, споделя Гюлсим, която от дълго време не се е прибирала в родния си град. Причината е, че е затрупана с задължения на снимачните площадки и мъчно може да отдели време за персоналния си живот, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР