Българската платформа за дигитализация на хотели и заведения ще бъде

...
Българската платформа за дигитализация на хотели и заведения ще бъде
Коментари Харесай

Българска иновация за хотели ще представи страната ни на Експо 2020

Българската платформа за цифровизация на хотели и заведения ще бъде показана пред защита аудитория на ревюто Експо 2020 в Дубай. Международното събитие започва през октомври 2021 година, а на 2 февруари 2022 година българският павилион ще бъде хазаин на Бизнес конгрес, отдаден на балнеологията, като част от програмата на тематична седмица „ Уелнес и СПА “.

„ Поставихме си за цел да създадем иновация, която да цифровизира хотелиерския и ресторантьорския отрасъл. Затова по време на пандемията през последните две години се оказахме в позицията да помогнем на двата най-засегнати бранша в рецесията, обвързвана с ограниченията за обществено разграничаване. Бързо – увеличаващата се база от клиенти в България демонстрира, че съумяваме да реализираме тази цел и към този момент е време да потърсим благоприятни условия за интернационално наличие. Наблюденията ни както в Европа, по този начин и в Близкия Изток са, че цифровите менюта набират известност, само че нашето предпочитание е да дадем интерактивен канал за връзка. Платформа, която в действителност да работи, а не статично меню. Изложението в Дубай е доста добра опция за нас и каним всички, които ще бъдат там през този интервал, да посетят българския павилион “ - показа Тодор Бобев, основател на приложението и изпълнителен шеф на Touch Menu Ltd.

Той ще показа опциите на българския програмен продукт пред гостите на интернационалния бизнес конгрес. TouchMenu усъвършенства интервенциите на заведения и хотели, усъвършенства обслужването и преживяването на клиентите и усилва облагите посредством разнообразни маркетингови принадлежности. Създадено в началото като цифрово меню за заведения, през последните години то навлезе и в туристическия отрасъл, предлагайки голям брой функционалности за хотели.

TouchMenu разрешава на всяко заведение да си сътвори цифровизирано меню, налично през смарт телефона, което лимитира физическия контакт сред клиенти и сервитьори. Искането на сметката и заплащането също се правят по електронен път.

За хотелите платформата цифровизира връзките с клиентите, в това число поръчката на храна и питиета от стаята, резервирането на маса в ресторанта или на часове за спа или спорт, известяването на личния състав за разнообразни проблеми, както и информирането за туристически атракции в региона. Намалява се потребността от разпечатване на менюта и други хартиени материали и се основават нови маркетингови благоприятни условия за привличане на клиенти.

Екипът на TouchMenu е в Дубай от седмица и срещите с локални хотелиери даказва потребността от иновация в сектора. Дори в една от най-развитите туристически дестинации се търсят подходи за усъвършенстване на разноските и повишаване на успеваемостта на процесиоте по обслужване на гостите.

Бизнесът в Дубай си е сложил нелеката задача, до 3 години да понижи използването на хартия с 50%. TouchMenu дава готово решение по какъв начин хотелите да се оправят с предаването на нужната информация на гостите си по цифров път. Малкият QR код дава неограничени благоприятни условия, които занапред ще разпростират капацитета си пред разнообразни бизнеси.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР