Българската певица, актриса и писателка Ваня Щерева защити уволнения вчера

...
Българската певица, актриса и писателка Ваня Щерева защити уволнения вчера
Коментари Харесай

Ваня Щерева защити уволнения шеф на НДК

Българската певица, актриса и писателка Ваня Щерева отбрани уволнения през вчерашния ден шеф на НДК Мирослав Боршош. Щерева написа статус във Facebook, в който споделя, че не има вяра на нито една дума от изписаното против него.

Боршош бе освободен през вчерашния ден от министъра на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова с претекстовете " редовно несъблюдение на инструкции ".

На мястото на Боршош е назначен Борислав Велков, доскорошен ръководител на Съвета на шефовете. А за нов ръководител на Съвета е назначена Таня Милева.

Във Facebook Ваня Щерева написа следния статус:

Всички, свързани по някакъв метод с НДК, най-вероятно в този момент ще изгубим работата си. Но аз стоя твърдо зад тила на Мирослав Боршош. Не имам вяра на нито една дума от изписаното против него. Всички са очевидци по какъв начин той съживи едно умряло място за малко време. И това ще мине. Но към този момент в никакъв случай няма да е същото...



Малко преди да бъде уволнен, Мирослав Боршош е написал и статус във Facebook, в който завява, че изрично отхвърля да подписва нови публични поръчки, свързани с председателството.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР