Българската песен за Евровизия 2020 Tears Getting Sober“ предизвика огромен

...
Българската песен за Евровизия 2020 Tears Getting Sober“ предизвика огромен
Коментари Харесай

Половин милион гледания за Tears Getting Sober

Българската ария за Евровизия 2020 „ Tears Getting Sober “ провокира голям интерес измежду български и задгранични медии и музикални почитатели. Видеото на Виктория, което беше показано в ефира на Българска национална телевизия 1 и в формалния канал на състезанието, събра над 15 000 гледания единствено за първите 10 минути след премиерата си, а два дни по-късно има над половин милион гледания в „ YouTube “. У нас песента е на втора позиция в категорията „ набиращи известност “ за България в уеб страницата.

„ Tears Getting Sober “ е една сбъдната фантазия за мен. Това е песента, която най-добре пасва на моя темперамент, характер и това, което съм като актьор и създател на музика “, споделя Виктория.

Българското предложение за Евровизия беше видяно и на интернационалната сцена. Само в границите на няколко часа след премиерата тематиката „ песента на България “ стана измежду най-популярните в Испания и Нидерландия, а мненията в обществените мрежи надминаха 15 хиляди.  

Евровизия 2020 ще се организира на 12-ти, 14-ти и 16-ти май в Ротердам, Нидерландия. България ще вземе присъединяване във втория полуфинал на 14-ти май, който може да гледате от 22:00 часа по БНТ1.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР