Българската национална телевизия (БНТ) ще предложи изчерпателно телевизионно покритие на

...
Българската национална телевизия (БНТ) ще предложи изчерпателно телевизионно покритие на
Коментари Харесай

БНТ 3 със специални репортажи от 52-рото издание на рали България

Българската национална телевизия (БНТ) ще предложи изчерпателно телевизионно покритие на 52-рото издание на рали България, което ще се организира от 1 до 3 септември, a хазаин ще бъде остарялата столица Велико Търново.

Зрителите на публичната медия ще могат да се насладят на специфични репортажи и излъчвания от събитието, предавани по Българска национална телевизия 3.

Покритието ще стартира в петък (1 септември) с репортаж от 21:45 до 22:00 часа, който ще показа най-вълнуващите моменти от първия ден на спортния уикенд.

В събота (2 септември) от 14:00 часа Българска национална телевизия 3 ще излъчи особено предаване от събитието, което ще предложи на феновете спомагателна опция да се потопят в атмосферата на ралито. След това от 21:45 до 22:00 часа ще бъде излъчен репортаж с преглед на най-значимите моменти от втория ден на надпреварата.

Накрая в неделя (3 септември) от 21:45 до 22:00 часа феновете ще могат да гледат последния репортаж, който ще направи обобщение на третия и финален ден на рали България.

Специалните репортажи от 52-рото издание на рали България ще бъдат качени и на нашия уебсайт bntsport.bg

Тържествената гала по разкриване на конкуренцията ще се организира в петък (1 септември) от 20:00 часа на площад " Цар Иван Асен I " пред крепостта " Царевец " във Велико Търново.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР