Българската милионерка Джулия Бул, Юлия Христова, е починала в Париж,

...
Българската милионерка Джулия Бул, Юлия Христова, е починала в Париж,
Коментари Харесай

Сексът започва на 70: Джулия Бул от хита на Е.Димитров, която си отиде - slava.bg

Българската милионерка Джулия Бул, Юлия Христова, е умряла в Париж, заяви предприемачът Христо Куртев, който беше неин сателит в живота, когято двамата бяха измежду най-светските персони на София през 90-те години и който провежда панихида в нейна памет в София в Света Неделя. На Юлия Христова е отдаден шлагерът на Емил Димитров Джулия. Негов импресарио при многото му записи и турнета във Франция през 70-те години е точно Куртев.

Джулия Бул е легенда на парижкия и софияския хайлаф, известна с паметната фраза: "Истинският секс стартира след 70 ", която споделя с Мис България Наталия Гуркова.

Дамата се завърна в родината при започване на демокрацията и през 90-те блестеше на всеки изтънчен коктейл и банкет в столицата. Тя беше добра другарка с Нора Нова и с доня Маргарита – брачната половинка на Симеон Сакскобургготски, а главен провинен за светската й популярност има Евгени Минчев.

Бул живееше в голям апартамент с изрисувани в престол л` ьой стени, гледащ към храм - паметника Ал. Невски, който сме показвали на нашата аудитория.

Юлия Христова бяга от България и се омъжва за милионера Жан Бул. Съпругът й е началник на разпространяването на френския щемпел и е човек с огромни връзки във всички бизнеси в Париж - и в сериозния, и в шоуто. Христо Куртев, който основава музикалната компания Орфеус, с цел да движи издаването на Емил Димитров във Франция, показва артиста на Жан Бул и той се влюбва в музиката на българина. Емил е доста признателен на предприемача за поддръжката и назовава една от песните си на жена му.

След гибелта на Жан Бул, Юлия Христова наследява милиони в пари, скъпоценности и парцели. Синът й обаче не съумява да се оправи с наследството, а през последните години даже изпраща майка си в старешки дом, откъдето за благополучие я измъкват правилни другари. Джулия Бул, която би трябвало да бе над 90-годишна, само че никой в никакъв случай не научава на какъв брой е тъкмо, завършва живота си в дребен апартамент в Париж.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР