Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) нястоява правителството бързо да

...
Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) нястоява правителството бързо да
Коментари Харесай

БХРА иска кабинетът да отпуска до 300 лв. подкрепа, за да се ускори ваксинация

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) нястоява държавното управление бързо да предложи тласъци за имунизиране, с цел да се ускори имунизационният развой.

Средствата, които биха били вложени в сходна акция като тласъци - в границите на от 50 до 300 лв. на човек, който реши да се имунизира отсега нататък, ще бъдат спестени от ограниченията, които съгласно здравните специалисти ще се наложат и през тази зима - затваряне на бизнеси, нови ограничения за обществена отдалеченост и така нататък, се кзва в собщение на БХРА до медиите.

Парите, с които страната би компенсирала затворени бизнеси още веднъж биха били доста повече в съпоставяне със тласъците за имунизация, в случай че бъдат планувани такива, акцентират от БХРА.

От организяцията приканват тласъците да са съществени, с цел да има резултат от тях. Например да се предложат парични тласъци в размер от 50 до 300 лв., като тези, които изявят предпочитание да се имунизират незабавно след оповестяване на мярката, в границите на първите двадесет дни, да получат 300 лв.. За идващите 10 дни да има 250 лв., за тези през 10 дни надлежно 200, 150, 100 и 50 лв..

Предлага се акцията да бъде лимитирана във времето - за два месеца, тъй че да изпреварим предстоящата нова вълна на вируса през есента.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР