Българската федерация по художествена гимнастика организира втори Mастър клас на

...
Българската федерация по художествена гимнастика организира втори Mастър клас на
Коментари Харесай

Невяна Владинова с втори Мастър клас преди Световното

Българската федерация по художествена гимнастика провежда втори Mастър клас навън няколко дни преди старта на 39-о Световно състезание в София.

След изключителното сполучливия първи Мастър клас през предходната седмица в Южния парк, посланикът на шампионата на планетата Невяна Владинова провежда втори.
 Над 80 деца се включиха в Мастърс клас на Невяна Владинова и Жанина Иванова Над 80 деца се включиха в Мастърс клас на Невяна Владинова и Жанина Иванова
" Всяко едно дете е златно, даже в никакъв случай да не отиде на Олимпиада. Ясно ми е, че звучи като заглавие на книга за самопомощ, само че в случай че искаш да си първенец на почетната стълбичка, първо би трябвало да си първенец в сърцето и мозъка си. После да отидеш на Мастър клас, след това в залата и след това няма да спреш, каквото и да става. С първия Мастър клас посяхме семенцето и по всичко проличава, че ще имаме великодушна годишна продукция след време. Ще се опитаме да " обогатим " тази годишна продукция с още един навън единствено три дни преди най-голямото съревнование за тази година - Световното състезание ", споделя Владинова за БФХГ.

Вторият Мастър клас навън ще се организира на 11 септември (неделя) от 8.30 сутринта пред зала " Арена Армеец ". Заедно с втория вицепрезидент тренировката ще води и помощник-треньорът на националния отбор за девойки Жанина Иванова.

" Двете се потвърдиха като извънредно мощен екип и чакат всички вас да се включите на 11 септември. Записванията стават на имейл адрес: [email protected] (необходими са две имена и клуб на детето). Краен период за регистрации: 10.09.22 година ", оповестиха от Българската федерация по художествена гимнастика.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР