Българската федерация по художествена гимнастика обяви, че първите официални контролни

...
Българската федерация по художествена гимнастика обяви, че първите официални контролни
Коментари Харесай

Гимнастичките ни ще покажат на 18 февруари съчетанията си за новия сезон пред публика

Българската федерация по художествена гимнастика разгласи, че първите публични контролни на националните гарнитури ще се проведат на 8 и 18 февруари.

На 8 февруари от 11:00 часа на Националната база " Раковски " ще се организира първото публично контролно на народен тим дами самостоятелно, народен тим дами отбор и народен тим девойки отбор. Индивидуално девойки няма да вземат участие, тъй като са на лагер на " Спортпалас ". Контролното ще бъде закрито за медии и почитатели.

На 18 февруари ще бъде второто контролно от 14:30 часа в подготвителната зала " Арена Армеец ". То ще бъде намерено за всички искащи да видят новите съчетания. Участие ще вземат всичките национални гарнитури.

След това следва първото публично съревнование за годината в Тарту (Естония). Там България ще взе участие с четири състезателки самостоятелно дами, четири самостоятелно девойки и отбор девойки.

Междувременно, във връзка Програмата на Министерството на младежта и спорта за развиването на спортните клубове, БФХГ организира през днешния ден изключително Общо заседание, на което беше одобрена категоризацията за 2023 година. Всички данни, които се касаят за активността на спортните клубовете, ще бъдат показани на ММС. Тази информация ще бъде взета под внимание при утвърждение на планове от спортните клубовете по художествена гимнастика в България, оповестиха от централата.






Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР