“Българската държава предприема всички мерки за координирано усилие на всички

...
“Българската държава предприема всички мерки за координирано усилие на всички
Коментари Харесай

Министър вкара Гешев в руска рулетка. Причината

“Българската страна подхваща всички ограничения за координирано изпитание на всички институции по отношение на войната в Украйна. От през вчерашния ден е задействана и Директивата за краткотрайна протекция, което е невиждано за Европейски Съюз. Това значи, че тези хора имат право за една година да бъдат на територията на Европейски Съюз и да се употребяват с всички права, които имат като бежанци – обществена протекция, работа, настаняване. Имавъзможност за увеличение на тази протекция с шест месеца. Така обстановката е съществено облекчена “. Това съобщи министърът на правораздаването Надежда Йорданова в „ Тази събота “ по бТВ.

Тя напомни, че Министерството на правораздаването е разширило правната помощ по отношение на лицата, влизащи у нас. „ Адвокати работят в районните центрове. Осигуряваме безвъзмездна правна помощ “, сподели правосъдният министър.

Относно изнесената от Гешев информация за двама съветски шпиони в България, Йорданова съобщи, че сходни случаи излизат или когато се приказва за закриване на Специализираната прокуратура, или се заприказва за работата на основния прокурор.

„ Надявам се този шпионски скандал да не се трансформира във фойерверк, който няколко месеца по-късно утихва, разяснява министърът на правораздаването.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР