Българската баница със сирене е на пето място сред десет

...
Българската баница със сирене е на пето място сред десет
Коментари Харесай

БГ баница със сирене изуми света! Класацията

Българската баница със сирене е на пето място измежду 10 от най-хубавите ястия със сирене в света. Това демонстрира класацията на уеб страницата TasteAtlas, а в оспорваната борба влизат някои от най-популярните предписания в своята категория, написа " Вкусотии ". Разбира се, ние не си я даваме за нещо на света!

Последното десето място е отредено на добре познатата и обичана на мнозина пица " Куатро формаджи ". 
-->
Украинските вареники са на девето място в класацията на уеб страницата. Следват ги италианското тирамису, индийското ядене Шахи панир и гръцкото Саганаки. Българската баница заема петата позиция, като в описанието е посочено по кое време е обичайно да се употребява, какви съставки съдържа и някои от другите ѝ вариации.

Мястото преди челната тройка заемат полските пироги. Чак пък!

Швейцарското ядене Раклет е сложено на трета позиция. Името му е същото като известния тип локално сирене и е изключително известно в ски курорта Вале и други елементи на Швейцарските Алпи.

Грилованото аржентинското сирене Праволета е обичано предястие за локалните. В класацията на TasteAtlas то е на крачка от спечелилия - традиционния бразилски самун pão de queijo.

Гласуването за най-хубаво ядене става през уеб страницата на TasteAtlas, където всеки консуматор може да даде гласа си, откакто се записва.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР