Българската асоциация на рекламодателите (БАР) приключи конкурсната част на 6-тото

...
Българската асоциация на рекламодателите (БАР) приключи конкурсната част на 6-тото
Коментари Харесай

BAAwards 2019 - разговаряме с победителите в категория Иновация в продукт или услуга

Българската асоциация на рекламодателите (БАР) завърши конкурсната част на 6-тото издание на BAAwards - 2019.

Какви са изводите от състезанията за рекламодателите и информационните организации, които за първи път участваха тази година? Какъв е пътят на първенците ще ни опишат самите те? В четири следващи издания ще ви срещнем с призьорите на  BAAwards 2019 , които получиха самопризнание за професионализъм в най-високото, четвърто измерение на маркетинга.

Започваме с спечелилите в  категория " Иновация в артикул или услуга ":

Маркетинг специалестите от екипите на Кауфланд България, Белла България и Next Consult дават отговор на въпроса:
Във времена, когато съвсем всичко е цифровизирано, а изкуственият  интелект все по-сериозно се намесва в всекидневието ни, какъв брой новаторски могат да бъдат маркетинговите връзки?
За БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ дава отговор Стефана Лазарова, старши категориен управител:

Научна фантастика ли? Не...! Изкуствен разсъдък. Възможностите му да анлизира държанието на потребителите стават все по-сериозни. Тенденцията на „ взаимозависимост “ на маркетинговите връзки от AI ще продължава и през 2020. Това, от една страна, ще оказва помощ на маркетинговите експерти да усилят въздействието на рекламите си, като ги демонстрират на точните консуматори. От друга, ще е в услуга на потребителите, които ще имат опцията да се възползват от продуктите и офертите, които ги интересуват.

Накратко, рекламната промишленост ще може да се възползва от „ tailor-made ” послания, които ще доведат до по-голямо задоволство на потребителите и надлежно до по-ефективни маркетингови акции.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР