Българска Асоциация Диабет, съвместно с фирма Bayer Bulgaria EOOD, провеждат

...
Българска Асоциация Диабет, съвместно с фирма Bayer Bulgaria EOOD, провеждат
Коментари Харесай

Безплатни очни прегледи в Силистра


" Българска Асоциация Диабет ", взаимно с компания " Bayer Bulgaria EOOD ", организират всеобщи безвъзмездни очни прегледи на хората с диабет от редица общини и кметства в България. На 24 юни 2022 год./петък /, от 10.00 часа до 16.30 часа в гр. Силистра ще се проведат безвъзмездни очни прегледи на хора, диагностицирани с диабет, оповестяват от.

Апаратурата е предоставена от Bayer, а прегледите ще се осъществят от медицински експерти в оборудван мобилен кабинет, който ще бъде ситуиран на площад " Свобода " /централна част на града/, пред постройката на Драматичен спектакъл - гр. Силистра.

Телефон за връзка и записвания - 0898558026 - ръководител на съдружие Диабет в гр. Силистра от 10.00 ч. до 17.00 ч.

" Българска Асоциация Диабет " е съдружие с нестопанска цел, в него членуват над 12 000 заболели от диабет лица и над 120 районни сдружения на територията на страната. Целта е подпомагането на болните и отбрана на законните им права и ползи. В тези сдружения се дава отговор на всички заложени от диабетно заболели въпроси, по отношение на правата и ползите на диабетиците. Провеждат се от време на време образования, безвъзмездни проучвания и лекуване на диабета, както и профилактика на всички диабетни увреждания, осъществят се редица обществени стратегии за хората с диабет.

Снимка: 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР