Българо-казахстански онлайн бизнес форум ще се проведе на 17-ти март

...
Българо-казахстански онлайн бизнес форум ще се проведе на 17-ти март
Коментари Харесай

Канят фирми от Варна на българо-казахстански бизнес форум

 Българо-казахстански онлайн бизнес конгрес ще се организира на 17-ти март от 10 часа. Организатори са Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП) и нейният казахстански сътрудник, Фондът за развиване на предприемачеството (DAMU).  Събитието ще се организира под егидата на Експортен хъб България, оповестяват от ИАНМСП.   

В формалната част присъединяване ще вземат представители на българските и казахстанските институции, ангажирани с поощряване на двустранното търговско-икономическо съдействие. Поканени за присъединяване са български компании от следните браншове на стопанската система: превоз и логистиката, селско стопанство и хранително-вкусовите технологии, туризъм, геологопроучвателна активност, възобновими енергийни източници (ВЕИ), фармация, медицина и други Работен език – британски. Представителите на българския бизнес ще имат опция да реализират директни контакти с евентуални сътрудници от Казахстан.

През последната година стокообменът сред двете страни означи растеж с 27,0 % и е близо 41,5 млн. щат. дол., от които 37.8 млн. щат. дол. експорт и 3.6 млн. щат. дол. импорт. България има капацитет да усили износа си за Казахстан на редица артикули и услуги, като: медикаменти; сметачни машини; електрически трансформатори, статични електрически преобразуватели; принадлежности и продукти от керамика за химически или други механически цели; ортопедични апарати и продукти и други. Казахстан, с огромните си минерални запаси, е неоспорим стопански водач в Централна Азия. Между двете страни съществуват доста неизползвани благоприятни условия за разширение на бизнес контактите в разнообразни области на стопанската система.

Желаещите да се включат в събитието следва да се записват на следния линк:  най-късно до 25.02.2021 година След регистрация всички участници ще получат план на стратегия, код за достъп до онлайн платформата, на която ще се организира форумът и настоящ лист на казахските компании до 2 дни преди събитието. Допълнителна информация бихте могли да получите от Николина Георгиева на тел. 02/940 79 77, имейл адрес: или Калина Трендафилова на тел. 02/940 79 78, имейл адрес:.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР