Българката Елена Данова се нареди във водещата десетка на най-добрите

...
Българката Елена Данова се нареди във водещата десетка на най-добрите
Коментари Харесай

Наше момиче с бляскаво представяне в конкурса Мис Вселена

Българката Елена Данова се подреди във водещата десетка на най-хубавите вечерни рокли в един от най-големите състезания за хубост в света - Мис Вселена. 21-годишната студентка по „ Връзки с обществеността “ мина през първите кръгове на стилния подиум, оповестява " Монитор ".

От водещите публиката научи за нея какво е образованието й, че е взела участие в реклами и филми, както и че се стреми да понижи въглеродния отпечатък, който оставя върху природата, като се стреми да върви пешком и да употребява все по-малко автомобила си. Освен това Елена обича да провежда и благотворителни събития.

Данова към този момент се показа в бански костюм, национална носия и вечерна рокля, което й донесе позиция в топ 10 на състезанието. За най-хубав формален тоалет бе поздравена Мис Франция, като българката остана на девето място. Останалите хубавици, които влизат в листата, са представителките на Англия, Индия, Чехия, Кайманови острови, Чили, Аруба, Хондурас и Колумбия.

Впечатление точно на дефилето на вечерните рокли направи, че огромна част от девойките не са имали време да свикнат с високите токове и облеклата си, поради което постоянно се подхлъзваха на стилния подиум. Въпреки това реакцията на публиката беше повече от позитивна, като присъстващите съвсем постоянно приветстваха бурно обезпокоените девойки.

Юбилейното 70-о издание на Мис Вселена се организира в Ейлат, Израел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР