Българка се похвали в социалните мрежи, че си е поръчала

...
Българка се похвали в социалните мрежи, че си е поръчала
Коментари Харесай

Цвети се похвали, че си е поръчала ламборгини за 1 милион

Българка се похвали в обществените мрежи, че си е поръчала Lamborghini Revuelto, който според от екстрите коства от 500 до 700 хиляди евро. Цвети Василева, другарка на предприемача Ваньо Алексиев, пусна в YouTube 20-минутен филм по какъв начин си резервира италианския суперавтомобил в Париж, написа trafficnews.bg.

Цвети управялва и най-скъпата кола с българска регистрация - Bugatti Chiron Super Sport, който коства над 7 милиона лв..
-->
Хибридното Lamborghini Revuelto, което е разпродадено за две години напред, има мощ 1015 конски сили под капака.

Lamborghini Revuelto е първият плъгин хибрид на италианската марка. Той е оборудван с атмосферен 6,5-литров бензинов V12 мотор от Aventador, както и три електрически мотора, които дават общо 1015 конски сили.

С изцяло заредена батерия Revuelto форсира до 100 за 2,5 секунди, а до 200 км/ч за седем. Максималната скорост е 350 км/ч.

Суперхибридът се предлага общоприетоо с въглеродно-керамични спирачки с 10-бутални моноблокови апарати начело, задвижваща задна ос и интензивно крило. Има 13 режима на шофиране, от градския Citta, който лимитира мощността до 180 конски сили, до спортния Corsa, който разкрива цялостния капацитет на хибридното задвижване. За първи път в историята на Lamborghini има и комплекс от електронни асистенти.

Припомняме, че преди седмица се заприказва, че най-скъпата къща в България е благосъстоятелност на брачна половинка ѝ Ваньо Алексиев. Имението на 3 етажа в Бистрица е с голям двор и с басейн, и се продава за невероятната сума 10,5 млн. евро. Снежнобялата къща е издигната преди 3 години и съгласно съседи по имот се притежава от притежателя на “Биомет ”. Той и брачната половинка му постоянно пускат в обществените мрежи фотоси на фона на парцела. От мненията на техни другари се схваща, че мебелите са правени по поръчка във Франция и Италия и че шестте големи полилея, които висят от тавана във всекидневната, която е на три равнища, костват общо към 1 милион евро. А къщата се продава дружно с обзавеждането, което е поръчково и не може да се употребява в различен парцел.



Алексиев неотдавна се похвали и че си е купил “Бугати Широн ” за 4 млн. евро.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР