Българка предизвика сензация в Америка. Екзотичната Соня Мембреньо се превърна

...
Българка предизвика сензация в Америка. Екзотичната Соня Мембреньо се превърна
Коментари Харесай

Соня Мембреньо от Х Фактор” проби в САЩ

Българка провокира сензация в Америка. Екзотичната Соня Мембреньо се трансформира в една от най-популярните и обичани звезди на Съединени американски щати, написа в. "България през днешния ден ".

Тя гостува в утринното предаване на известния водещ на чикагския канал „ Фокс” – Майк Каплан, където показа плана си.

Заедно с още две девойки, Соня сътвори групата „ Джърси Гърлс”, която става мега известна. Красавиците са извънредно търсени в клубовете на Чикаго и са първата женска тайфа, която излиза отвън границите на Илинойс.


Преди да замине за Съединени американски щати, Соня се прочу и у нас с присъединяване си в риалити форматите „ Мюзик Айдъл” и „ Х Фактор”. След това бе поканена като част от бенда на „ Комиците”, само че пикът в музикалната й кариера настава точно в този момент.

Соня отпътува за Америка, с цел да се види с татко си – Назарио Мембреньо Роке, който не е виждала от дребна. Той й урежда зелена карта и я устройва в Съединени американски щати. Двамата не са се виждали откогато момичето било на 2 години.

„ Чудех се дали ще го позная, дали ще ме познае той? Прегърнах го и ми се върна целия живот като на лента единствено за една секунда. Мислех си какво щеше да е, в случай че беше останал покрай мен”, спомня си Соня.

Паметната среща поставя началото на новия й живот. Тя се възвръща след тежката разлъка с гаджето си – Боян от Битоля. Соня е съкрушена от раздялата им, само че в този момент още веднъж е щастлива.

В момента живее в Чикаго, до момента в който татко й е в Мериленд, където има друго семейство. Двамата обаче поддържат връзка и постоянно се виждат. В момента тя е затрупана с участия, а на 14 февруари ще пеят в един от най-известните клубове в града.

„ Поканиха ни във „ Фокс” с концепцията да отбележат нашето излизане отвън щата Илинойс и пробиването ни на други подиуми. Разказвахме и за участията ни на много огромни фестивали”, споделя Соня за гостуването си в малкия екран.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР