България Трима обвиняеми за нападението над Слави Ангелов Това обяви

...
България Трима обвиняеми за нападението над Слави Ангелов Това обяви
Коментари Харесай

Трима обвиняеми за нападението над Слави Ангелов

България Трима обвинени за нападението над Слави Ангелов Това разгласи основният прокурор Иван Гешев 24 април 2020, 12:05  Борисов на ревизия на автомагистрала
Борисов на ревизия на автомагистрала " Европа "
 Криминален публицист: Около 1500 лева взимат физическите причинители на поръчкови набези
Криминален публицист: Около 1500 лева взимат физическите причинители на поръчкови набези
 Николина Ангелкова: Работим за пускане на летния сезон през юли
Николина Ангелкова: Работим за пускане на летния сезон през юли
 Коронавирус: двама български лекари описват
Коронавирус: двама български лекари описват
 Слънчево и през днешния ден, какво време ни чака през почивните дни
Слънчево и през днешния ден, какво време ни чака през почивните дни
 Шофьор мина с 253 км/ч на Автомагистрала
Шофьор мина с 253 км/ч на Автомагистрала " Тракия "
 Нено Димов излиза от ареста
Нено Димов излиза от ареста
 Взривяват високата част на недостроената ИПК
Взривяват високата част на недостроената ИПК " Родина "

рима спортисти са упрекнати за побоя на журналиста Слави Ангелов, сподели основният прокурор Иван Гешев. Освен това, те ще бъдат упрекнати и за държане на опиати.

Прокуратурата ще желае непрекъснато задържане, сподели Гешев и изрази вяра съдът да оцени огромният размер от работа и доказателства, събрани от проверяващите.

Този случай беше един от предпочитаните в последните няколко месеца, оповести още основният прокурор и разясни, че още първата седмица след нападението над журналиста е имало заподозряни. Но е било нужно време за събиране на повече данни.

Този случай е офанзива против страната. Работи се и в посока откриване на поръчители и медиатори. А версията за побоя - работата на Ангелов по адрес на лица, които желаят да дестабилизрат страната и сега са укриват в чужбина, уточни Гешев.

Той добави, че по това следствие са правени и ДНК експертизи. В единия от арестуваните намерили книгата "Моята битка " на Хитлер, свастики, чукове, палки и други.

Проверяват се няколко случая със подобен профил, при който почеркът на осъществяване е същият.

Главният секретар Ивайло Иванов оповести, че са прегледани доста записи от камери и са извършени редица диалози, с цел да се стигне до арестуваните. Навсякъде в нашето общество има черни овце. Не имам вяра футболните агитки да вършат изключение. Няма да оставим някой да прави безнаказано неща против закона, без значение от коя футболна агитка е, уточни още Иванов.

Сред следствията с приоритет в прокуратурата е и това за злополуката, при която почина Милен Цветков.

По-късно денем от прокуратурата разпространиха фрагменти от спецакцията за побоя над журналиста Слави Ангелов.

Знаме със свастики, чукове, палки, белезници са намерили служителите на реда при обиските в четвъртък.



Журналистът Слави Ангелов беше атакуван и пребит от двама непознати с железни предмети пред дома му на 17 март. Основната версия, по която работят от полицията и прокуратурата, е че журналистът е бил пребит поради работата си.

Пребиха журналиста Слави Ангелов

За побоя над журналиста Слави Ангелов: Жестоко посягане

Кой и за какво преби журналиста Слави Ангелов?

Слави Ангелов с коментар след жестокия побой над него

Мащабна спецакция в София: Арестуваха нападателите на Слави Ангелов

Криминален публицист: Около 1500 лева взимат физическите причинители на поръчкови набези

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите отGoogle PlayиAppStore.

 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
11 коментара  1 Икономист: България ще се възвърне по-бързо от рецесията  1 Симеон Дянков: Чакат ни още две етапи на рецесията  1 Ангелкова: Готвим нови ограничения за подкрепяне на туризма  1 Кои компании имат право на безплатна помощ до 10 000 лв. --> Пaрите ни  Икономист: България ще се възвърне по-бързо от рецесията Икономист: България ще се възвърне по-бързо от рецесията  Симеон Дянков: Чакат ни още две етапи на рецесията Симеон Дянков: Чакат ни още две етапи на рецесията  Ангелкова: Готвим нови ограничения за подкрепяне на туризма Ангелкова: Готвим нови ограничения за подкрепяне на туризма  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  COVID-19: Нов връх на инфектирани у нас, 1171 към този момент са случаите COVID-19: Нов връх на инфектирани у нас, 1171 към този момент са случаите  COVID-19: Масово тестване в кв. COVID-19: Масово тестване в кв. " Факултета ", каква е обстановката  <br> Тръмп с крайни оферти за лекуване на ковид <br>
Тръмп с крайни оферти за лекуване на ковид
 <br> Кои зодии ще получат това, за което са се борили с години <br>
Кои зодии ще получат това, за което са се борили с години
Последни  <p>Труп на жена е открит край пернишкото село Студена</p> Труп на жена е открит край пернишкото село Студена  <p>Маските остават наложителни до 13 май</p> Маските остават наложителни до 13 май  Общуване OFFLINE STORIES - новото място за шерване  <p>Гърция и Турция се готвят за летен сезон, какво е ситуацията у нас</p> Гърция и Турция се готвят за летен сезон, какво е...  <p>Няма да има нови отсрочвания по Брекзит</p> Няма да има нови отсрочвания по Брекзит  Низ от съвпадения с действителния живот в сериала Низ от съвпадения с действителния живот в сериала " Ягодова...  10-годишно дете подкара АТВ и катастрофира 10-годишно дете подкара АТВ и катастрофира  Mercedes-Benz GLC 2016 TUV класира най-надеждните коли  <p>Кога ще отворят парковете в София</p> Кога ще отворят парковете в София  Пореден конфликт в връзките сред татко и наследник в Пореден конфликт в връзките сред татко и наследник в...  Лекар от Спешната помощ в Пловдив инфектиран с COVID-19 Лекар от Спешната помощ в Пловдив инфектиран с COVID-19  Огнище на ковид и в Симитли Огнище на ковид и в Симитли  Журек - една кулинарна класика от Полша Журек - една кулинарна класика от Полша  Фейсбук се изправя и против Фейсбук се изправя и против " псевдонауката "  „ Карай напряко “ с евродепутата Андрей Слабаков „ Карай напряко “ с евродепутата Андрей Слабаков  Иван Гешев Чукове, палки и белезници открити при обиските...  Уникално от Германия: Бърз способ за разкриване на ковид Уникално от Германия: Бърз способ за разкриване на...  Моторист, движещ се с 229 км/ч, бе засечен на Автомагистрала Моторист, движещ се с 229 км/ч, бе засечен на Автомагистрала...  Бойко Борисов Борисов на ревизия на автомагистрала " Европа "  Фалшиви уеб сайтове ни мамят с здравно съоръжение за отбрана от Коронавирус 19 Фалшиви уеб сайтове ни мамят с здравно съоръжение за... Всичко от през днешния ден Виц на деня Хирургът: - Сестра, какво имаме през днешния ден? - Два леки случая, докторе! Автомобилна злополука и индустриална контузия. И един тежък случай - брачен партньор, който отказал да… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Видео от злополуката с Милен Цветков се появи в обществените мрежи Видео от злополуката с Милен Цветков се появи в обществените мрежи  Шумахер още веднъж ще може да стъпи на крайници Шумахер още веднъж ще може да стъпи на крайници  Коронавирусът и медта: Как България може да завоюва най-после? Коронавирусът и медта: Как България може да завоюва най-после?  Милен Цветков в очите на сътрудниците му, Марта Вачкова приказва през сълзи Милен Цветков в очите на сътрудниците му, Марта Вачкова приказва през сълзи  Милен Цветков почина в жестока злополука Милен Цветков почина в жестока злополука  Борисов: Стоката от затворените борси да отиде за бедните Борисов: Стоката от затворените борси да отиде за бедните Водещи вести  <p>Кога ще отворят парковете в София</p> Кога ще отворят парковете в София  <p>Гърция и Турция се готвят за летен сезон, какво е ситуацията у нас</p> Гърция и Турция се готвят за летен сезон, какво е ситуацията у нас  DW: Какво разкриват аутопсиите на умряли с COVID-19 DW: Какво разкриват аутопсиите на умряли с COVID-19  Милена Радойцева Американската преса: това българско дете ще промени света  Уникално от Германия: Бърз способ за разкриване на ковид Уникално от Германия: Бърз способ за разкриване на ковид  Копенхаген В Дания: Щурм към фризьорските салони  Журек - една кулинарна класика от Полша Журек - една кулинарна класика от Полша  10-годишно дете подкара АТВ и катастрофира 10-годишно дете подкара АТВ и катастрофира  <p>Няма да има нови отсрочвания по Брекзит</p>
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР