България ще избере своя нов футболен президент, който ще наследи

...
България ще избере своя нов футболен президент, който ще наследи
Коментари Харесай

Горещ ден! България избира футболен президент днес! Ще успее ли Бербатов?!

България ще избере своя нов футболен президент, който ще наследи Борислав Михайлов. Легендарният вратар бе 18 години отпред на БФС, а в този момент в мястото му са се прицелели седем претенденти.

Това са: Михаил Касабов, Димитър Бербатов, Георги Иванов, петьо Костадинов, Георги Градев, Георги Захариев и Манол Иванов.

Конгресът ще се организира в залата на хотел „ Маринела “ в София. Регистрацията на делегатите би трябвало да завърши в 10-10:15 часа. Откриването на форума е планувано за 10:30. Той ще бъде воден от вицепрезидента на БФС Атанас Фурнаджиев.

Броят делегати на футболните клубове от България, които ще вземат участие в гласуването, бе 493 до нощес. Не е изключено обаче тази заран да има промени.

Ако броя се резервира, са нужни 247 гласа, с цел да има победител на първия тур.

Трима би трябвало да са главните претенденти – Михаил Касабов, Димитър Бербатов и Георги Иванов. Според предварителните прогнози шансът някой да завоюва от раз е най-малък и ще се стигне до втори тур, т. е. – до балотаж.,пише блиц

Това значи доста оспорвана и забавна борба, в която няма главен любимец. По всичко проличава, че футболната топка, въпреки и отвън терена, отново ще ни предложи представление, при което може да има продължения и дузпи. Но най-важното е да доминира феърплеят – нещо, което всички си пожелаваме.

Очертава се парещ и напечен ден, макар че още е зима. БЛИЦ ще бъде в центъра на най-голямото футболно събитие у нас за годината и ще предава всичко!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР