България Пребиха общински съветник в Стрелча, съобщи кметът Беше причакан

...
България Пребиха общински съветник в Стрелча, съобщи кметът Беше причакан
Коментари Харесай

Пребиха общински съветник в Стрелча, съобщи кметът

България Пребиха общински консултант в Стрелча, заяви кметът „ Беше причакан в дребните часове на нощта и беше пребит ”, уточни Стойно Чачов  Николай Киров 4 ноември 2019, 11:29  Пребиха общински консултант в Стрелча, заяви кметът Източник: БГНЕС
бщински консултант на АБВ в Стрелча е бил пребит нощес. Това заяви новоизбраният кмет на Стрелча Стойно Чачов по време на конференция в централата на партията.

„ Искам да благодаря на всички рационални, трезвомислещи мои съграждани, които не се поддадоха на напън, на цялата тази мръсотия, която се изсипа в снощните избори”, съобщи издигнатият от АБВ Чачов.

Изненада при районните кметове в София след окончателните резултати

„ Защо подчертавам върху това. Моите думи се припокриват с обстоятелството, който се случи в края на изборната нощ. За страдание вместо да си приказваме за хубави неща, желая да подчертаваме върху един случай на побой на един наш общински консултант, който беше причакан в дребните часове на нощта и беше пребит”, уточни Чачов.

„ Какво ще се случи оттук насетне, несъмнено, способените органи би трябвало да се сезират”, сподели Чачов, който печели втори следващ мандат в Стрелча.



Той благодари на своите съграждани за разсъдъка, който са показали. „ Трябва да бъдат уверени, че оттук насетне новото управление ще направи всичко допустимо Стрелча да стане един по-добър град за живеене”.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР