България Общодържавно издирване за заподозрения за взрива във Варна Самоличността

...
България Общодържавно издирване за заподозрения за взрива във Варна Самоличността
Коментари Харесай

Общодържавно издирване за заподозрения за взрива във Варна

България Общодържавно търсене за обвинения за гърмежа във Варна Самоличността на жертвите остава неразбираема 14 януари 2020, 08:30  Общодържавно търсене за обвинения за гърмежа във Варна
Общодържавно търсене за обвинения за гърмежа във Варна
 Тихо и слънчево време и през днешния ден, идва захлаждане - ето по кое време
Тихо и слънчево време и през днешния ден, идва захлаждане - ето по кое време
 Задава се ново повишаване на хляба
Задава се ново повишаване на хляба
 Издирват мъжа, живял във взривения апартамент във Варна
Издирват мъжа, живял във взривения апартамент във Варна
 Сигнал за бомба в болница в Пловдив
Сигнал за бомба в болница в Пловдив
 Задържаха французин за блудничество с девойки у нас
Задържаха французин за блудничество с девойки у нас
 Доброволци избавиха кученце с отрязани крайници и без око
Доброволци избавиха кученце с отрязани крайници и без око
 Маринов за убийството в Галиче: Животински подбуди
Маринов за убийството в Галиче: Животински подбуди

лед гърмежа в жилищен блок във Варна прокуратурата с детайлности за случая.

66-годишният Веселин Димитров, за който се допуска, че е предизвикал гърмежа във Варна, е разгласен за общодържавно търсене, обявиха от прокуратурата в града.

Издирват мъжа, живял във взривения апартамент във Варна

"Самоличността на двата натрупа не е открита. Те са открити в два прилежащи жилището ", уточни окръжният прокурор на Варна Красимир Конов.

"Ще се въздържа от коментар за съответни аргументи за гърмежа. Все още не е ясно кое се е случило първо – пожарът или гърмежът . Последвал е пожар или в началото е имало пожар, вследствие на което е последвал и гърмежът. Хората са били разбудени от гърмежа. Няма очевидци, които да потвърдят какво се е случвало преди самия гърмеж ", сподели още Конов.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

"Рано е да се каже дали става въпрос за предумисъл. Работим по две версии – безразсъден случай или умишлени дейности ", изясни окръжният прокурор.

"По първична информация стана ясно, че мъжът е изнасял багаж от взривения апартамент цяла нощ. Тя беше призната от всички като достоверна. В хода на следствието и разпитите на място на очевидци се оказа, че това не е по този начин. Съседи са чули звук, който са определили като преместване на мебели ", добави Конов.

"Няма данни за негово психическо положение, което да буди терзание. Разпитани са негови близки и родственици . Днес продължаваме с определяне на други хора от кръга му. Предвиден е и спомагателен оглед на местопроизшествието ", добави окръжният прокурор.

"Веселин Димитров е разгласен за общодържавно търсене . Жената, с която той живее е разпитана. Няма удостоверение, че в жилището е имало взривни субстанции ", изясни Конов.

В рамките на днешния ден се чака да бъде публикувана фотография на търсения Веселин Димитров.

Две жертви след голям гърмеж в блок във Варна

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Варна гърмеж .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Колко дни в годината работим, с цел да си платим налозите  1 Вижте какви ще са цените за тол таксите  1 Спират водата, в случай че не плащате  1 Вижте какъв брой е санкцията за невалидна персонална карта --> Пaрите ни  Колко дни в годината работим, с цел да си платим налозите Колко дни в годината работим, с цел да си платим налозите  Вижте какви ще са цените за тол таксите Вижте какви ще са цените за тол таксите  Спират водата, в случай че не плащате Спират водата, в случай че не плащате  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 Не пропускай  Плевнелиев: Нено Димов не е единственият виновен Плевнелиев: Нено Димов не е единственият виновен  <br> <strong> Актриси </strong>, които са работили като <strong> сервитьорки </strong> <br>
Актриси , които са работили като сервитьорки
 <br> <strong> 8 младежи </strong>, които ще са новите <strong> звезди </strong> в <strong> спорта </strong> <br>
8 младежи , които ще са новите звезди в спорта
 <br> Това са <strong> най-старите живи </strong> организми на Земята <br>
Това са най-старите живи организми на Земята
Последни  Кадри от изложбата Българска любовна история от Исландия в фотоси  Общодържавно търсене за обвинения за гърмежа във Варна Общодържавно търсене за обвинения за гърмежа във...  <p>5 чудни <strong>сръбски кътчета</strong>, които очароват&nbsp;</p> 5 чудни сръбски кътчета, които очароват  <p><strong>Цветовете, </strong>които преобладават на <strong>червения килим</strong></p> Цветовете, които преобладават на аления килим  Снимка: БГНЕС Кой ще бъде новият екоминистър  <p>Най-изумителните <strong>научни проучвания </strong>на 2019 година</p> Най-изумителните научни проучвания на 2019 година  Снимка: iStock Тихо и слънчево време и през днешния ден, идва захлаждане - ето по кое време  Снимка: iStock Задава се ново повишаване на хляба  Ford Mustang GT 390 Ford за $3,4 млн.? Може, само че единствено за сътрудник на Стив...  Microsoft стопира поддръжката на Windows 7 Microsoft стопира поддръжката на Windows 7  Снимка: iStock Кой е най-хубавият град за живеене в света  Новак Джокович Джокович пее песни, косовският дипломат у нас се...  Хари и Меган Кралицата с изказване за Хари и Меган  Издирват мъжа, живял във взривения апартамент във Варна Издирват мъжа, живял във взривения апартамент във Варна  Движение за права и свободи с предложение за смяна на Закона за НСО Движение за права и свободи с предложение за смяна на Закона за НСО  Снимка: EPA/БГНЕС Съединени американски щати с удар в Йемен по ирански пълководец, непосредствен до...  Отнеха бебето на българи в Германия Отнеха бебето на българи в Германия  <p>Нощ в <span style= Нощ в Музейко с кукери и караконджули  „ Живот със Синдром на Даун “ провокира смяна в учебниците по биология „ Живот със Синдром на Даун “ провокира смяна в...  <p>Вижте крайния лист с номинациите за <span style= Вижте крайния лист с номинациите за... Всичко от през днешния ден Виц на деня Грипна почивка. Няма кой да гледа детето. Връчват го на татко му и като чува, че ще върви с тате на работа, момченцето блества като… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  След Брекзит Англия се готви за Мегзит  Българи сътвориха вълшебна багра, която трансформира всяка стена в бяла дъска  Българска акушерка:  Българин е един от най-хубавите каскадьори в Холивуд  Революция във Финландия, 6-часов работен ден, 4 -дневна седмица Революция във Финландия, 6-часов работен ден, 4 -дневна седмица  Клои Кардашиян разяснява фотография на Преслава разяснява фотография на Водещи вести  Снимка: БГНЕС Кой ще бъде новият екоминистър  Снимка: iStock Кой е най-хубавият град за живеене в света  <p>5 чудни <strong>сръбски кътчета</strong>, които очароват&nbsp;</p> Чудни сръбски градчета и селца, които очароват  <p><strong>Цветовете, </strong>които преобладават на <strong>червения килим</strong></p> Цветовете, които преобладават на аления килим  <p>Най-изумителните <strong>научни проучвания </strong>на 2019 година</p> Най-изумителните научни проучвания на 2019 година  Ford Mustang GT 390 Продадоха колегата на Стив Макуин от „ Булит ” за $3,4 млн.  Движение за права и свободи с предложение за смяна на Закона за НСО Движение за права и свободи с предложение за смяна на Закона за НСО  Хари и Меган Кралицата отпусна " временен интервал " на Хари и Мегън  <p>Вижте крайния лист с номинациите за <span style= Вижте крайния лист с номинациите за „ Оскар ”  Кадри от изложбата Българска любовна история от Исландия в фотоси  Microsoft стопира поддръжката на Windows 7 Microsoft стопира поддръжката на Windows 7  Новак Джокович Джокович пее песни, косовският дипломат у нас се подразни
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР