България няма да участва в традиционната щафета на 4 по

...
България няма да участва в традиционната щафета на 4 по
Коментари Харесай

Без българска щафета на Световната купа по биатлон в Руполдинг

България няма да взе участие в обичайна щафета на 4 по 6 км за дами от Световната купа по биатлон в немския зимен център Руполдинг, последното квалификационно съревнование за Олимпийските игри, оповестяват от българската федерация. Причината е липса на четвърти пост. Преди няколко дни Даниела Кадева е почувствала болежка в крайници и е била заведена на обзор в болница, където докторите са открили, че има счупена кост на ходилото. Биатлонистката към този момент е оперирана и се възвръща. Кадева е дала и позитивен тест за ковид и е сложена под карантина. 

В изолираност остава и Лора Христова, която беше инфектирана с COVID-19 преди няколко дни. 

Междувременно, Васил Зашев приключи седми в спринта на 10 км от третия кръг на Младежката купа по биатлон в Поклюка (Словения). Българинът сбърка единствено един път при второто си посещаване на стрелбището и се подреди на 7-ма позиция. 

Още четирима младежи взеха присъединяване с спринта. Константин Василев направи пет наказателни обиколки и е 58-и, а малко след него на 66-о място е Красимир Атанасов с две неточности. Зафер Велиев финишира 84-и с един пропуск, а Цветан Данаджиев е 89-и с шест наказателни обиколки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР