България не трябва да участва в конфликта в Украйна. Възраждане“

...
България не трябва да участва в конфликта в Украйна. Възраждане“
Коментари Харесай

Изпуснаха Костадинов в ефир и стана страшно: Само ние можем да нормализира отношенията с Русия

България не би трябвало да взе участие в спора в Украйна. „ Възраждане “ е единствената партия, която може да спре присъединяване ни в тази непозната война и да възстановява връзките с Русия. Нашият интерес са единствено българите в Украйна. Българи изчезват непрестанно в Украйна. Това разяснява пред NOVA водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ Възраждане “ желае унищожаване на Данък добавена стойност за продуктите от дребната потребителска кошница, за медикаментите, понижаване на акциза на горивата и нормализиране на връзките с Русия, с цел да спадне инфлацията “, уточни той.

Според него войната в Украйна ще се разгаря, тъй като това е желанието на Съединени американски щати. „ Те желаят да изтощят и даже унищожат Русия, а дружно с тях Европа. Участието на България в широкомащабния спор не трябва да се слага под въпрос, в случай че ние не управляваме. Всяка друга партия ще извърши заповедите от Американското посолство. Зависими сме от външнополитическия фактор Съединени американски щати. Трябва да имаш политическа самостоятелност, отбранителна, икономическа, финансова и хранителен суверенитет. Ние имаме единствено финансова “, съобщи той.

По думите му към този момент се приказва, че идващият кабинет към този момент е подреден сред ГЕРБ и Политическа партия. „ Хора, които получават възнаграждение от Американското посолство настояват, че защищавам съветски ползи. Имаше изказвания, които не бяха подкрепени с доказателства, а щеше да бъде доста забавно, в случай че имаше такива. Най-вероятно ДАНС не престават да ни подслушват. Службите са основани, с цел да управляват политическия живот. Свързват ни с Русия, тъй като пазиме националния интерес и сме съществена опасност за американските ползи “, акцентира Костадинов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР