България не стартира по мечтания начин сблъсъка срещу Казахстан от

...
България не стартира по мечтания начин сблъсъка срещу Казахстан от
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Янаки Милев се изправя срещу Александър Бублик за Купа Дейвис!

България не започва по мечтания метод конфликта против Казахстан от Световна група I за Купа " Дейвис ", откакто Димитър Кузманов позволи поврат от втората ракета в противниковата селекция Тимофей Скатов и първата точка за мача беше записана в сметката на гостите. Сега настъпва време и за втория дуел от съревнованието сред двете страни, като дебютантът за родината ни - 19-годишният Янаки Милев, ще се изправи против един от мощно реномираните тенисисти в АТР Тура и първа ракета на противниците ни, а точно международния номер 29 Александър Бублик.

Визитката на екстравагантния казахстанец несъмнено е изпълнена с значително триумфи, най-големият от които пристигна през сегашния сезон в Хале, където той завоюва върховата купа в кариерата си, само че не би трябвало да забравяме, че настилката на корта в БНТЦ е землена, като всички сме добре осведомени с негодуванието на Саша във връзка с клея. За българския младеж, който все още решително крачи напред в международната класация и е покрай дебют в топ 500, това ще съставлява един сериозен тест, като Янаки само би могъл да извлече позитиви от идната среща.

Началото на дуела сред Милев и Бублик се чака да бъде сложено всеки миг, като нашето момче ще търси рекордната победа във към момента младата си кариера, а в случай че вие желаете да наблюдавате онлайн втория конфликт от съревнованието, противопоставящо България и Казахстан, то можете да го сторите директно в телевизионния ефир на Българска национална телевизия 3 или на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР