България има нужда от редовен кабинет. Това каза днес в

...
България има нужда от редовен кабинет. Това каза днес в
Коментари Харесай

Илияна Йотова опъна ушите на Киро и Асен: Аха да спрат с егоизма и на другия ден пак се скарат

България има потребност от постоянен кабинет. Това сподели през днешния ден в Плевен пред публицисти вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова, предава Българска телеграфна агенция.

Тя разяснява, че не може да направи съответна прогноза с кой мандат може да се сформира кабинет. „ Отношенията сред партиите са на приливи и отливи – таман получим уверението, че ще се пренебрегне политическият егоцентризъм и нарцисизъм и ще има даже държавно управление на малцинството с една по-широка поддръжка в Народното събрание, на идващия ден се оказва, че след следващата кавга и следващите тежки думи, това е още по-невъзможно “, добави Йотова. „ Да изчакаме останалите съвещания, които следва да направи президентът и по-късно ще стартира въртележката с връчването на мандатите. Надявам се на повече разсъдък. Нека да го проявят политическите сили по този начин, както го декларират. Напоследък желанието на думи да се направи кабинет е назад съразмерно на дейностите “, сподели още вицепрезидентът.

„ Има и още една друга значима тематика, която рядко засягаме в обществените си мнения и политици, и анализатори, и публицисти, само че аз задавам риторичния въпрос – по какъв начин изглеждаме в очите на нашите сътрудници, постоянна и сигурна ли е България, с цел да се поемат на национално и на европейско равнище задоволително тежки задължения за промени, за това, което се чака и в Европа “, означи Йотова. Според нея постоянно е по-добре европейските структури да имат постоянен сътрудник в лицето на България.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР