България има благословията на папа Франциск. Посланието предаде при откриване

...
България има благословията на папа Франциск. Посланието предаде при откриване
Коментари Харесай

Вежди проговори след срещата с папата

България има благословията на папа Франциск. Посланието съобщи при разкриване на днешното пленарно съвещание ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов. Негово Светейшество пожела също доста здраве, триумфи на страната ни, беше ден на благословия към християнството, добави той, предава Българска телеграфна агенция. Вчера Рашидов беше признат на персонална среща от папата във Ватикана.

Депутатите направиха разбъркване в програмата си. По предложение на ръководителя на бюджетната комисия Петър Чобанов първа точка стана план на решение за предоставяне на единодушие за увеличение на акционерното присъединяване на Република България в капитала на Черноморската банка за търговия и развиване. Трябва да мине бързо, тъй като до няколко дни би трябвало да уведомим акционерите, в противоположен случай ще намалее капиталът ни в банката, обоснова се той. 
-->
По предложение на Петър Петров от " Възраждане " законопроектите за промени в закона за правосъдната власт станаха втора точка за през днешния ден. Външният министър Николай Милков ще бъде изслушан след второто гласоподаване на измененията в закона за горите.

От програмата по искане на Делян Добрев от ГЕРБ-СДС отпадна точката за приемане на стратегия за компенсиране на битовите клиенти на природен газ, импортирана от Кирил Петков от " Продължаваме Промяната ". Той уточни, че не е обяснено от кое място ще пристигна финансирането и като цяло е популизъм. Ако някой желае да компенсира битовите клиенти на газ, в снадки държавен бюджет има 50 млн. лева и, в случай че държавното управление реши, може да употребява част от тях за това.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР