България е страна с много динамично развитие и икономика и

...
България е страна с много динамично развитие и икономика и
Коментари Харесай

Инвеститор в България: Възможностите за бизнес тук са огромни

България е страна с доста динамично развиване и стопанска система и опциите за вложения са големи. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ предприемачът и вложител Макс Гурвиц. Една от тези благоприятни условия е в областта на високите технологии, а страната има голям запас от позиция на инженерство, компютърни и осведомителни технологии. В хранително-вкусовия бранш също има голям капацитет, счита специалистът.
Абсолютно допустимо е до 10 или 20 години България да е разпознаваема на международния пазар с хубава и здравословна храна, както е Гърция. Все отново тук е родината на киселото мляко, хубавото българско вино също е много разпознаваемо
Макс Гурвиц, бизнесмен и вложител

Годините на политическа рецесия се отразяват и на икономическата среда и бизнеса, съобщи Макс Гурвиц. Сред огромните тематики, по които би трябвало да се работи, са влизането на страната в еврозоната и в Шенгенското пространство. Гурвиц изрази вяра за това скоро да има постоянно държавно управление и то да се погрижи и за изложение на позициите на България на международните финансови пазари. Политиците би трябвало да заложат и на това да има мощен „ държавен бранд “, който да промотира страната като капиталова дестинация.

Едно от огромните стратегически провокации пред България е да се откри решение с неналичието на фрагменти в доста браншове , уверен е Гурвиц.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР