България допусна загуба от Франция с 0:1 на Националния стадион

...
България допусна загуба от Франция с 0:1 на Националния стадион
Коментари Харесай

Франция счупи 85-годишния карък в София

България позволи загуба от Франция с 0:1 на Националния стадион след ранен гол в третата минута на Блез Матюиди. Това бе първо проваляне от този противник в София от 85 години насам. След този дуел пропиляхме и теоретичните си шансове за класиране на Мондиала в Русия

SPORTA.BG ПРОСЛЕДИ НА ЖИВО СБЛЪСЪКА - ВИЖТЕ НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ТУК

В първите 20 минути подопечните на Петър Хубчев бяха много смутени от името на Франция и можеше да инкасират и втори гол. Това обаче не се случи и нашите изравниха играта. Млако преди края на първата част Тодор Неделев насочи превъзходен удар от разстояние, Юго Лорис избави мъчно, а след това в границите на 3 секунди имахме отлични шансове да изравним.

През втората част България излезе надъхана и решена най-малко да стигне до реми. През всичките 45 минути натискахме крепко, само че франсетата ловко се защитаваха. Пресата осъществена от " лъвовете " на няколко пъти даде резултат и с далечни изстрели изпробвахме Лорис и шанса си.

В последна сметка Франция взе своето и с тези 3 точки се върна на върха в потока. Звездите на Дидие Дешан ще се класират за Световното, в случай че в последния кръг бият вкъщи Беларус. България пък ще има късмет да приключи акцията с победа, в случай че се оправим със слабака Люксембург като посетители. В момента нашите са четвърти няма по какъв начин да минат напред или да бъдат изместени.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР