България беше спомената като съпричастна държава с взрива на Кримския

...
България беше спомената като съпричастна държава с взрива на Кримския
Коментари Харесай

Защо намесиха България във взрива на Кримския мост

България беше упомената като съпричастна страна с гърмежа на Кримския мост. Анализ на тематиката направиха в „ Здравей, България ” някогашният зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев и шефът на Европейския съвет по външна политика Весела Чернева.

По думите на Чернева българското общество непрестанно е обект на опити да бъде сплашвано и паникьосано. „ Разбира се, че би трябвало да сме загрижени за това, което става в Украйна. Разбира се, че това има своите резултати върху нашите стопанска система и сигурност, само че не може всеки фишек да основава такава суматоха ”, безапелационна е тя.
-->
„ Русия от много време споделя, че тя не води война с Украйна, тя води война с НАТО. Въвличането на натовски страни и в този специфичен случай е напълно в полезрението и в желанието на Русия да продължава тази агитация ”, счита Милен Керемедчиев.

Според Весела Чернева вратата, през която влиза пропагандата на Русия, е недоверието на българите към институциите. Бившият зам.-министър на външните работи пък назова позицията ни във външната политика е „ шизофренна ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР