Българите вече са в превъзбуда къде да прекарат предстоящите новогодишни

...
Българите вече са в превъзбуда къде да прекарат предстоящите новогодишни
Коментари Харесай

Цените за ЧНГ хвърчат. Какво търсят

Българите към този момент са в превъзбуда къде да прекарат идните новогодишни празници. Нашенците са се устремили към хотели и екоселища, оповестяват туроператорските компании в Пиринско.

Резервациите при тях са главно за Нова година. Търсенето е главно за къщи в китни селища, да има всички екстри на градския живот, само че да е диво, са измежду претенциите на туристите,

Къщите за един уикенд с една нощувка варират от 130 лв. до 300 евро според какъв брой е огромна. В Лещен има къщи, които събират до четири фамилии. Има и атрактивни екокъщи, построени от глина.Tе пък се наемат против 150 лв. за уикенд.

В региона на Огняново са най-търсените къщите за посетители поради минералната вода, има басейни и гостите си вършат разнообразни процедури. Предлагат се и лековити вани.

Най-характерно за тези къщи е, че там се гощават гостите с домашна и вкусна храна. Могат да опитат вино от боровинки, брани в гората, закуската е домашни баници и млинове. Въртят се чевермета по поръчка. Сервира се домашно мляко и сирене.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР