Българинът Евелин Банев - Брендо е на свобода след решение

...
Българинът Евелин Банев - Брендо е на свобода след решение
Коментари Харесай

Брендо на свобода. Наистина ли е изчезнал?

Българинът Евелин Банев - Брендо е на независимост след решение на украинския съд, гръмна " България през днешния ден " в утрешния си брой.

Заповедта е написана на 21 септември, предишния вторник. Дни преди този момент - на 16 септември, първата инстанция на съда е отказала да го освободи. Решението обаче се трансформира едвам 5 дни по-късно, на финалната инстанция във висшия съд. Съдия по делото е бил Иван Рибак, посочи Lupa.bg.

Мотивите на съдията не са ясни и не са обществено посочени. Решението на съда обаче е дефинитивно и не може да бъде обжалвано. В деня, в който правосъдната заповед излиза, Брендо напуща килията. Освобождаването му става тихомълком и локалните медии даже не разгласяват материали за това,.

В момента не е известно местоположението на Брендо, който беше задържан в Украйна дружно със съучастници, отглеждали канабис.

Евелин Банев има присъди в 3 страни. В Румъния е наказан на 10 година за наркотрафик, а в Италия на 20 година У нас има присъда от 6 година за пране на пари. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР