Българин очарова журито на Х Фактор Финландия, предаде БТА, цитирайки

...
Българин очарова журито на Х Фактор Финландия, предаде БТА, цитирайки
Коментари Харесай

Българин получи 4 пъти Да от журито на Х фактор Финландия

Българин очарова журито на Х Фактор Финландия, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки уеб страницата mtv.fi.

Викторио Ангелов (18 г.) от Шумен извърши кавър на " Feeling Good " на Майкъл Бубле, след което получи 4 пъти „ Да “ от журито.

Сред съдиите са известните финландски реализатори Саара Алто, която ще показа Финландия на Евровизия 2018, известната финландска певица Суви Терасниска, рапърът Микаел Габриел и рок легендата Майкъл Монро.

Саара Аалто разяснява осъществяването на Викторио: „ Беше толкоз вживян в песента и я направи толкоз огромна! Не знаех, че от такова младо момче може да излезе подобен огромен глас! Ние тук търсим кандидати за победа и аз считам, че си доста подобаващ за тази категория. “

„ Уау! Не мога да кажа нищо, останах без думи! Ти си неуместно надарен! “, сподели Суви Терасниска.

Следващият кръг е „ тестването на шестте стола “, където от тима на момчетата ще продължат единствено 6 реализатори.

Осемнадесет годишният българин е роден в Шумен. Викторио стартира да развива музикалния си гений още когато е на шест години. Оттогава не стопира да се изявява на сцена и да печели награди на национални и интернационалните състезания.

През 2012 година се мести във Финландия дружно със фамилията си и единствено шест месеца му трябват да взе участие в първия си локален ефирен музикален формат - КидСинг. Там доближава полуфиналите и получава покана от " Гласът на Финландия " за деца, където се класира в челната тройка.

Веднага след присъединяване си в шоуто получава покана да подгрява и Крис Нормън от група „ Смоуки “ на концерта му в Хелзинки. През 2016 Викторио е признат да учи в най-престижната музикална гимназия във Финландия " Sibelius ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР