Българин да бъде голям в дрогата? Българите могат да бъдат

...
Българин да бъде голям в дрогата? Българите могат да бъдат
Коментари Харесай

Разкритие! Последното интервю на Къро


" Българин да бъде огромен в дрогата? Българите могат да бъдат единствено прислужници на някой в този бизнес " - това декларира убитият в Южна Африка Красимир Каменов - Къро в последното си изявление. То е обещано през октомври 2022 година пред проверяващия публицист Арон Хаймън от изданието TimeLive, предоставено за bTV. 

Гласът е на Красимир Каменов - Къро. Записан е през октомври 2022 година от Арон Хаймън, проверяващ публицист от изданието " Таймс Лайв " в Кейптаун. Арон от години проверява българската проведена престъпност в Южна Африка. Така доближава и до " Моите източници, които проверяват българската проведена престъпност от години, споделят, че той е един от главните хора в схемата, само че постоянно е бил доста, доста деликатен и не се е набивал на очи. Единственият път, в който той е засечен от радара е по отношение на убийството на Анджело Димов ", сподели Арон Хаймън, написа Дир.бг.
-->
Анджело Димов и брачната половинка му Незабравка са убити през февруари 2018 година в дома си в Кейптаун. Димов е разследван и съден за опиати и източване на кредитни карти.

Познавате ли Анджело Димов?

" Анджело Димов, да. Един човек. Убиха го преди години. Спомням си него и жена му, само че беше преди доста време. Аз мисля, че той беше обвързван с опиати и по тази причина му се случи това. Друго не знам ", споделя Къро.

На мястото имаше доста служители на реда и хора, които, може би са другари или родственици на жертвите, споделя той.

При ареста на Димов през 2013 година в преносимия компютър му полицията открива копия на документите за идентичност на Къро. Обяснението - Каменов го употребявал да му движи някои покупко-продажби.

" Тези хора живеят на 45 километра от мен. Аз пребивавам в напълно друга част на града. Ние нямаме никаква връзка. Аз ги познавам, само че аз няма нищо общо с тях. Аз съм приказвал с тях. Може би някой път в църквата да съм ги видял, само че това е ", споделя Къро.

" Какво знам аз импровизирано по отношение на него. Когато някой фигури от българският под земята свят дойде в Южна Африка, той е посрещнат на летището от неговия водач или неговата защита, и е настанен в негови къщи в региона на Кейптаун. Говоря за хора забъркани в сканирането и източването на кредитни карти ", описа Арон Хаймън.

" Казвам ти, приятелю. Те са хора на доста ниско равнище. Аз няма какво да върша с тях. Голяма част от тях са нарушители, дано бъдем почтени. Пълни нарушители. Това е. Българин да бъде огромен в дрогата. Те могат да бъдат единствено прислужници на някой. Представи си, приятелю - ти си нарушител в непозната страна на другия завършек на света и да станеш огромен, ти не можеш да бъдеш огромен. Това е неуместно. За мен зад тях има южноафриканци. Те не са чак такива играчи ", споделя Къро.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР