Бългapcĸият пpoизвoдитeл нa eлeĸтpoниĸa Теlеtеk Еlесtrоnісѕ обяви откриването на нов

...
Бългapcĸият пpoизвoдитeл нa eлeĸтpoниĸa Теlеtеk Еlесtrоnісѕ обяви откриването на нов
Коментари Харесай

Българската Teletek откри нов завод в София след инвестиция от 25 милиона лева

Бългapcĸият пpoизвoдитeл нa eлeĸтpoниĸa Теlеtеk Еlесtrоnісѕ разгласи откриването на нов цех в София за произвеждане на сигнално-охранителна и пожароизвестителна техника. Инвестицията на компанията е в размер на 25 милиона лв. . Фабриката разполага с новаторски технологии и модерно съоръжение, съгласно най-високите интернационалните стандарти, като дейностите в производството се ръководят и правят от роботизирана система - лична разработка на Teletek.

Новият цех се намира в региона на столичния квартал " Надежда " и е ситуиран на повърхност от 11 000 кв.м . Производствената част е в размер на 4 500 кв.м. с 5 изцяло оборудвани индустриални линии, а складовите пространства са върху 2 000 кв.м.  Фабриката беше открита в наличието на президента Румен Радев.
 Снимка 623195
Източник:

" Устойчивото развиване на България върви дружно с гарантиране на сигурността. Горд съм, че в това дружество се раждат високотехнологични артикули точно в областта на сигурността, които намират пазари по целия свят ", заяви Румен Радев.

" Този цех е резултат от години на нововъведения, инженерни достижения и непрекъсната ангажираност от страна на нашите чиновници ", разяснява от своя страна Мариела Маджарова - шеф на Телетек Електроникс.

По думите й фабриката съставлява съвременна, напреднала и високотехнологична среда , която ще ни разреши да отговорим на все по-растящите условия на пазара на алармени и пожароизвестителни системи.
 Българската Teletek строи нова постройка в София в инвестиция от 14 милиона лв.
Българската Teletek строи нова постройка в София в инвестиция от 14 милиона лв.

Компанията е изработила технология, която се употребява в над 1 милион здания по света

Телетек Електроникс работи в областта на сигурността и е учредена през 1991 година с напълно български капитал. Тя изнася продуктите си - цялостна гама от панели, детектори и приключени системи за защита и пожароизвестяване в близо 90 страни в Европа, Азия, Африка и Южна Америка.

Много здания по целия свят са оборудвани с техниката на Телетек - публични, търговски и културни обекти, лечебни заведения, учебни заведения, университети, летища, като кметството в Лисабон, Народното събрание на Молдова, пристанищния комплекс Марина Кастела в Хърватия и други.

Компанията е създала над 650 лични продукта, които се развиват в личен научно-изследователски и развоен отдел, в който работят над 50 висококвалифицирани инженери. В новата постройка работят общо над 200 чиновници, като са спазени най-високите международни стандарти за сигурна и безвредна работна среда.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР