Балчик. Започва прием на заявления от 17 юни за закупуване

...
Балчик. Започва прием на заявления от 17 юни за закупуване
Коментари Харесай

Започва прием на заявления за абонаментни карти с намаление за вътрешноградския транспорт и в района на вилната зона на Балчик за пенсионери и хора с увреждания

Балчик. Започва банкет на заявки от 17 юни за закупуване на абонаментни карти с понижение за вътрешноградския превоз и в региона на вилната зона на Балчик за пенсионери и хора с увреждания, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна .

Вилната зона обгръща региона до автобусна спирка „ Орехите “. Сроковете за подаване на заявки за закупуване на абонаментните карти с понижение са както следва: за месец VII, VIII, IX 2021г. - от 17.06 до 30.06.2021г.; за месец X, XI, XII 2021г. - от 01.09 до 10.09.2021г. Сроковете за издаване на картите в офиса на превозвача са: - за месец VII, VIII, IX 2021г. - от 05.07 до 16.07.2021г.; за месец X, XI, XII 2021г. - от 15.09 до 24.09.2021г.

Няма да бъдат обсъждани заявки, подадени след посочените крайни периоди без приложени копия на документи (разпореждане за разпределяне на пенсия или решение на ТЕЛК за освидетелстване на трайно понижена продуктивност с и над 50% за хора с увреждания). Всички правоимащи, които досега са употребили карта, издадена по същия ред, са длъжни в посочените периоди да ревизират дали името им попада в листата или да подадат документи за закупуване на карта в отдел ГРАО (деловодство). Правоимащи с експертни решения на ТЕЛК (с трайна неработоспособност с и над 50%) с изминал период на годност е належащо още веднъж да подадат заявление за закупуване на карта, към което да приложат копие на настоящо решение на ТЕЛК. Заявления ще се подават в отдел ГРАО (деловодство) в Общинска администрация – Балчик.

Жулиета НИКОЛОВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР