Бъдете убедени, че ще потърсим помощ и подкрепа от международните

...
Бъдете убедени, че ще потърсим помощ и подкрепа от международните
Коментари Харесай

Българи скочиха на властите в Македония! Заканата

Бъдете уверени, че ще потърсим помощ и поддръжка от интернационалните организации, занимаващи се с човешките права и свободи, декларират българите в РСМ

От вашето отношение излиза наяве, че давате безмълвното си единодушие с ежедневните набези, обиди, клевети, медиен тормоз и институционални спънки... и в последна сметка физически офанзиви против лица, принадлежащи към общността на македонските българи.
-->
Доста постоянно обект на нахлуване са и изцяло аполитичните жители, които просто са се оказали на „ пътя пред псевдопатриотите “.

Това се споделя в позиция на българските сдружения в Република Северна Македония във връзка побоя нощес над 23-годишния българин от град Охрид Християн Пендиков.

" Искаме да подчертаем, че макар че точно поради вас имаме дълбоки запаси към професионализма на ръководените от вас институции, ние няма да оставим на времето „ да реши проблемите “, а съществено ще се застъпим за правото на персонална сигурност, дом и имущество.

Бъдете уверени, че ще потърсим помощ и поддръжка от интернационалните организации, занимаващи се с човешките права и свободи. И повярвайте, че те ще бъдат обширно осведомени с вашето схващане за същите в Република Северна Македония ", се споделя в част от декларацията.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР