Бъдете предпазливи и внимателни, контролирайте емоциите си. В този ден

...
Бъдете предпазливи и внимателни, контролирайте емоциите си. В този ден
Коментари Харесай

Неочаквана среща предстои за Близнаците. Девите се впускат в любовни приключения

Бъдете внимателни и деликатни, контролирайте страстите си. В този ден се пазете от режещи и остри предмети. Прибори, които падат на земята, са неприятно предвещание.

Овен – Измъчват ви нерешени връзки с другари или други хора, които познавате отдавна. Не остава нищо друго с изключение на да говорите за всичко съществено. Ситуацията не е лесна за решение, тъй като сте обвързани с житейски условия, на които не можете да повлияете.

Телец – Имате опция да засилите работата по планове, които се пробвате да завършите отдавна. Малко изпитание в дълготраен проект носи триумф. Преодолейте суетата си, приемете препоръките на съидейниците.

Близнаци – Не намесвайте страсти в работата. Не разкривайте персонална информация, изключително в случай че става дума за любовния ви живот. Неочаквана среща може да ви покаже какъв брой дребен е светът в реалност.

Рак – Може да изпитате леко напрежение към себе си, само че преди да започнете да се стресирате, помислете, че това е краткотрайно и че можете да го преодолеете с малко самообладание. Освен това през днешния ден най-хубавото лекуване са хуморът и смехът. Говорете с приятелите си, с хората, които ви схващат и ви успокояват.

Лъв – Вашата близост ще бъде преобладаващото качество на деня, защото ще се чувствате по-комфортно да бъдете себе си и да изразявате възприятията си – каквито и да са те – в посоките, които желаете.

Дева – Днес може да почувствате, че се води борба сред сърцето и мозъка ви по разнообразни въпроси. Любовни завършения ще ви завлекат в своите сладки и тайнствени дълбини. Не насилвайте нещата, с цел да избегнете недоразумения.

Везни – Изчистете мозъка си от всевъзможни ненужни терзания. Доброто ви въодушевление в действителност е маска за възприятието на неустановеност, което ви е обзело. Не се увличайте по илюзии, придържайте се към действителностите.

Скорпион – В момента може да няма доста развития по вашия въпрос и това ще ви направи нетърпеливи. Днес е страховит ден да опитате нещо ново и да експериментирате, само че не в дълготраен проект, а тук и в този момент!

Стрелец – Денят ви дава повече независимост на деяние на всички равнища и ви разрешава да мислите по друг метод за това, което би трябвало да извършите. Време е да се възползвате от неповторимия метод, по който вие, можете да маневрирате и да намирате решения там, където другите не съумяват.

Козирог – Този ден няма да съдържа шокиращи събития, а по-скоро ви предлага равномерен и много прелестен излаз от към този момент съществуващите събития в живота ви. Мнозина ще бъдат привлечени от всичко, което е прикрито, неразрешено, скрито, неуловимо.

Водолей – Опитайте се да поддържате добър климат на работното място и не отговаряйте на провокациите. Вашите сътрудници може да ви нервират, само че това не значи, че би трябвало да го приемате персонално. По същия метод Луната в Лъв ви приканва да овладеете малко повече страстите си и да не ги показвате на глас, изключително в случай че сте ядосани.

Риби – Избягвайте борби на работното място с сътрудници, шефове или клиенти. Също по този начин звездите по индиректен метод ви предизвестяват, че не можете да пренебрегвате себе си и да поставяте другите преди всичко.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР