Бъдещето на правителството зависело от това дали Продължаваме промяната -

...
Бъдещето на правителството зависело от това дали Продължаваме промяната -
Коментари Харесай

Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“

Бъдещето на държавното управление зависело от това дали " Продължаваме промяната - Демократична България " ще преодолеят персоналните си упоритости

Бойко Борисов се е появил на колекция на партиен клуб на ГЕРБ-София през вчерашния ден вечерта. Това се схваща от обява във фейсбук страницата на структурата нощес.

Борисов не взе участие директно в договарянията с ПП-ДБ за ново държавно управление. В поста във фейсбук обаче той е представен, а от думите му не струи оптимизъм за съставянето на кабинет. Публикацията приключва с „ подготвени сме за избори “.

От фотосите е видно, че в сбирката е взел участие и православен духовник. 

Припомняме, че в последните 24 часа не престават да текат договарянията сред екип от четири дами от ГЕРБ и водачите на ПП-ДБ. Развръзката се чака да е до 12,00 ч. през днешния ден съгласно периода, подложен ултимативно от номинираната за министър председател от ГЕРБ Мария Габриел. 

Ето какво пишат от ГЕРБ-София:

Социология: Над 150 души посрещнаха Бойко Борисов в клуба на ГЕРБ в регион “Триадица ” довечера.

Борисов се срещна с поданици на Триадица по покана на районния координатор и организационния секретар.

По време на полемиката Борисов обясни пред присъстващите на какво се дължат интензивните процеси в страната. Той съобщи, че бъдещето на сегашното държавно управление зависи напълно от това дали ППДБ ще преодолеят персоналните си упоритости и ще стартират да мислят като виновни държавници.

Бойко Борисов акцентира, че като първа политическа мощ ГЕРБ би трябвало да пази интереса освен на своите симпатизанти, само че и на всички български жители.

По думите му, след три години безпорядък в ръководството на България за всички е изцяло ясно, че ГЕРБ е единствената партия, която потвърдено може да носи отговорност. Като образец за положително държавно ръководство дългогодишният министър председател даде външната политика на България до 2021 година, хвалена от всички европейски водачи.

“Единственото ни изискване към ПП-ДБ беше да имаме ясно систематизиране на отговорността за ръководството на страната. Вместо да проведем диалог за политики, разбрахме, че за тях е значимо всички да имат министерски кабинет, командировки в чужбина на държавна сметка и водач ”, разяснява той.

По време на срещата присъстващите подчертаха, че структурите на ГЕРБ са по-силни и сплотени от всеки път: “Готови сме за избори! ”



Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР