Бъдещата съпруга на милионерския наследник Християн Гущеров – Светлана Василева,

...
Бъдещата съпруга на милионерския наследник Християн Гущеров – Светлана Василева,
Коментари Харесай

Светлана Василева преспала с цял футболен отбор

Бъдещата брачна половинка на милионерския правоприемник Християн Гущеров – Светлана Василева, може да се похвали с богата сбирка футболисти и други мъже, които са минали през леглото й през годините, написа "България през днешния ден ".

Мис Плеймейт 2009, която е на път да стане госпожа Гущерова след по-малко от 3 месеца, постоянно е била извънредно откровена за персоналния си живот пред медиите.

В последното си изявление русокосата сексбомба с изключение на с диамантен пръстен за 100 бона се похвали и с новината, че с годеника й Християн интензивно работят за бебе, защото имат вяра, че един в различен са разкрили същинската обич.

В нейно изявление от 2010 година Светлето, както я назовават приятелите й, също толкоз искрено споделя и за половите си прекарвания с родни известни футболисти. Бъдещата госпожа Гущерова излива душата си пред микрофона на Мария Календерска, а видеоклипът последната седмица закупи още веднъж новост.

От интимния диалог сред двете дами излиза наяве, че любовният живот на Василева е бил изпълнен със полови прекарвания с редица футболисти.

"Най-много одобрявам Ивелин Попов. Излизаме, виждаме се. Невероятен е! Трябва да отбележа обаче, че за мен футболистите стават единствено за секс, нищо че са ми уязвимост. Сериозна връзка с футболист не бих имала никога. Преди харесвах и Дарко Тасевски, само че откакто го опознах, не мога да кажа същото. Всички към този момент знаят, че съм спала с него, за никого не е загадка, само че не го одобрявам като човек ", споделя Светлана през 2010-а и прецизира, че по това време е сгодена за 32-годишен мъж, само че нещата по-скоро отивали към разлъка, а не към женитба.

Василева приказва още и за връзките си с нападателя Мартин Камбуров, както и не отхвърля хвалбите на Благой Георгиев и Валери Божинов, че те също са имали шанса да се радват на любовните й милувки.

Същинската популярност на Светлана нашумява по-скоро с името на различен известен левскар - Георги Иванов - Гонзо, поради който за години напред й се лепва прякорът Гонзовица.

"Имала съм връзка с Гонзо. Той е доста добър човек, само че сме малко разнообразни като характери. Аз съм по-емоционална, а той по-уравновесен. Затова нещата не се получиха ", признава искрено русокоската.

"Обичам да приказвам за секс ", декларира Светлана, когато признава и за връзките си с Киро Скалата.

"Връзка сериозна не сме имали, единствено секс! ", отсича палавата изкусителка и акцентира, че точно Киро е първият човек, който й е дал кураж да се снима гола.

През 2016-а Василева още веднъж се похвали с годеж, само че през 2017 година по време на присъединяване си във "ВИП Брадър ", Светлана призна пред цяла България, че до женитба не се е стигнало, защото импровизиран аборт довел до раздялата с тогавашния й избраник.

Простата математическа сметка демонстрира, че за Светлана годежът й с Гущеров е третият в живота й, а за него това ще е втора женитба, след един несполучлив брак с фолкпевицата Мария.

Дано този път и на двамата нещата се поличат!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР