КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Ники Хейли ще се срещне

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Ники Хейли ще се срещне
Коментари Харесай

Хейли ще се срещне с донори на нейната спряна президентска кампания. Не се очаква одобрение на Тръмп

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Ники Хейли ще се срещне идната седмица с донори, които поддържаха към този момент изоставената й републиканска президентска акция, наново влизане в публичния живот, което идва, до момента в който някогашният губернатор на Южна Каролина продължава привличайки забележителна поддръжка в някои щатски първоначални избори макар статута на Доналд Тръмп като хипотетичен претендент.

Хейли ще се появи на събития в понеделник и вторник с към 100 донори в Чарлстън, съгласно лице, осведомено с проектите. Събирането, обявено за първи път от The Wall Street Journal, е предопределено като „ признателност “ към поддръжниците на Хейли.

Не се чака Хейли да поддържа Тръмп по това време или да изиска от донорите си да поддържат други претенденти, съгласно лицето, което не е било упълномощено да разисква обществено срещите и е говорило при изискване за анонимност.

Способността на Хейли да завоюва забележителен дял от гласовете в някои първоначални избори, където името й към момента попада в бю...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР