БАБХ разшири обхвата на дейността си, като включи товаро-разтоварните дейности

...
БАБХ разшири обхвата на дейността си, като включи товаро-разтоварните дейности
Коментари Харесай

БАБХ пое контрола на товаро-разтоварването на Капитан Андреево

БАБХ разшири обсега на активността си, като включи товаро-разтоварните действия в формалния си надзор. Това оповестиха от организацията, мотивирайки се с определение от решение на Върховния административен съд.

Физическите инспекции и инспекциите за еднаквост на граничен пункт Капитан Андреево на животни и артикули, които подлежат на фитосанитарен и ветеринарномедицински надзор, както и контролът на артикули от неживотински генезис, в това число лабораторни изпитвания и разбори, ще се правят от БАБХ с обезпечени от контролния орган уреди за разтоварване, отваряне и обзор, споделят от организацията.

Служителите от отдел ГИП „ Капитан Андреево “ ще реализират товаро-разтоварването на транспортните средства, когато е належащо да се обезпечи достъп до пратките за осъществяване на инспекция по формалния фитосанитарен и ветеринарномедицински надзор.

При разширението на дейностите по формалния надзор организацията по храните взема поради нуждата от предприемане на незабавни ограничения за запазване на публичния ред на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “, както и отбрана на високия публичен интерес, по отношение на обезпечаването на безвредни храни, импортирани от трети страни в границите на Европейския съюз, се споделя в известието на БАБХ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР